Saturday, October 13, 2012

13η Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Δεν Ήρθατε Εδώ για να Υποφέρετε»

ΜιχαήλΚαλημέρα σας, αγαπητοί φίλοι. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι πολλοί από εσάς έχετε αλλάξει δραματικά τις τελευταίες ημέρες ως προς την αντιμετώπιση των θεμάτων και στην ανάκληση της συνειδητότητας των ονείρων σας. Αυτό θα συνεχιστεί όσο εσείς του δίνετε προτεραιότητα. Συγχαρητήρια.


Συνιστούμε όλους εκείνους που διαβάζουν τα μηνύματα και τα γραπτά των εργατών του φωτός, να συνειδητοποιήσουν ότι απλώς τους δείχνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν στον καθένα. Καθώς αισθάνεστε να αλλάζει η συνειδητότητά σας, μην διστάσετε να δοκιμάσετε τα νέα πράγματα που σας φαίνονται ελκυστικά. Η έλξη και η πρόθεση σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη σας, θα σας καταστήσει ικανούς να κάνετε θαυμάσια πράγματα. Αυτό είναι όλο, η στροφή της αφύπνισης.

Κοιτάξτε ξανά όλα γύρω σας, το ‘Εγώ επιθυμώ, ‘Εγώ θα μπορούσα’, ‘εγώ θα μπορούσα να αγαπήσω’, και να επιλέξετε τα αγαπημένα σας. Ίσως αυτά να είναι που θεωρείτε τα πιο πνευματικά. Ίσως και να μην είναι. Φυσικά, από τη στιγμή που είστε ένα πνευματικό όν, αυτό που θα αποφασίσετε θα είναι πνευματικό. Αλλά αυτά τα πράγματα θα σας δώσουν νέο ενδιαφέρον και προσπάθεια, αγαπητοί φίλοι.

Ίσως να μπορέσετε να ταξινομήσετε αυτά, όταν αναρωτηθείτε γιατί σας φαίνονται τόσο ελκυστικά. Οι δεξιότητες και οι ικανότητες που έχετε καταναλώσει για την ανάπτυξή σας σε πολλές ζωές, μπορούν να ανακτηθούν εύκολα αυτή τη στιγμή. Η συμβολή σας μπορεί να είναι κάτι που έχετε ήδη ανακαλύψει, αλλά μπορεί επίσης να κρύβεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια και να σας περιμένει να το ψάξετε. Θα το αντιληφθείτε όταν η χαρά θα γεμίζει την καρδιά σας.

Είστε τώρα εδώ γιατί αυτό το κομμάτι του παζλ της ανθρωπότητας θα μπορούσε να τεθεί μόνο από εσάς. Να το φροντίσετε. Να το αγαπήσετε. Και να το μοιραστείτε ελεύθερα. Θα υπάρξουν και εκείνοι που κατέχουν παρόμοια δώρα και θα τα μοιραστούν μαζί σας. Είναι καιρός τώρα, φίλοι μου, να ανακαλύψετε ποιοι είστε κάτω από όλα τα ‘θα μπορούσα’, ‘θα ήθελα’ και τα ‘πρέπει, που έχουν συλλεχθεί σε όλη τη ζωή σας. Ποιοι πραγματικά είστε; Είσαι λογιστής, είσαι ένας αγρότης; Είσαι μια νοικοκυρά, είσαι ένας φούρναρης; Ένας κηπουρός; Ένας συγγραφέας; Ή, ακόμα και αν όλη η πίεση και ο μόχθος του σημερινού κόσμου αφαιρεθεί, κάνεις ήδη αυτό που αγαπάς;

Είναι καιρός τώρα να βρείτε αυτό που σας αρέσει και να αρχίσετε να του δίνετε την προσοχή που του αξίζει. Ήρθε η ώρα σας. Αφήστε το να σας εμφανιστεί φυσιολογικά. Ξέρετε κάποιον που το κάνει αυτό τώρα; Θα ανακαλύψετε ότι τίποτα δεν τον ευχαριστεί περισσότερο από το να εξηγεί αυτό σε εσάς.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε τα πράγματα μέσα σε μια νύχτα. Εκτός αν φυσικά μπορείτε να το κάνετε. Αλλά είναι καιρός για σας να ξεκινήσετε μια διασκεδαστική ζωή. Δεν ήρθατε εδώ για να υποφέρετε.

Υπάρχουν και άλλες αλλαγές οι οποίες θα σας εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες, αλλά εμείς θα τα συζητήσουμε εν καιρώ. Προς το παρόν διασκεδάστε με αυτό. Καλή σας μέρα, αγαπητοί φίλοι.
Κανάλι: Ron Head

Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation