Friday, October 5, 2012

5 Οκτωβρίου 2012 Ron Head“Υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ μας”.


Αρχάγγελος ΜιχαήλΣήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας επισημάνουμε τη δημιουργία της ενεργειακής πύλης της 10ης Οκτωβρίου.

Εκείνοι από εσάς που είστε ευαισθητοποιημένοι θα το γνωρίζετε ήδη αυτό. Καθώς υπάρχουν πολλοί ακόμη που επιμένουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Μας καταπλήσσει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη που εξακολουθούν να αρνούνται, όταν συμβαίνουν τόσα πολλά που τους επιβεβαιώνουν αυτά που σας λέμε. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε εκείνους που είναι περιορισμένοι στις παλιές αντιλήψεις, αυτό θα συνεχιστεί να είναι έτσι για αρκετό καιρό ακόμη.


Για εκείνους που πραγματικά ψάχνουν να βρουν μέσα τους αποδείξεις της εσωτερικής αλλαγής τους, θα δεχθούν μια πολύ ικανοποιητική επιβεβαίωση. Ίσως βρουν επιχειρήματα που θα τους βοηθήσουν να αλλάξουν τα μυαλά εκείνων που τα αντιλαμβάνονται μόνο από τις τρισδιάστατες ενδείξεις. Τίποτα δεν θα σταματήσει την αλλαγή στις καρδιές εκείνων των οποίων οι καρδιές αλλάζουν.  Από την στιγμή που θα αρχίσετε να αισθάνεστε και να χρησιμοποιείτε τις ενέργειες για τις οποίες θα σας μιλήσουμε, θα είναι αδιανόητο να μην πειστεί αυτός/αυτή ότι υπάρχουν. Η πανίσχυρη δημιουργική δύναμη της Μητέρας/του Πατέρα Θεού δεν θα τους το αρνηθεί. Μπορείτε να το ονομάσετε όπως θέλετε, αλλά μην το αρνηθείτε.

Τρία ακόμα σκαλοπάτια  σας χωρίζουν από το τέλος του τρέχοντος έτους και τώρα βρίσκεστε στο πρώτο. Η ανάβαση που σας απέμεινε θα σας φανεί πιο ανηφορική από αυτή που όλοι έχετε διασχίσει έως αυτό το σημείο, και ακόμη για τους ένθερμους θα είναι πιο εύκολη από ποτέ. Είστε πολύ ισχυρότεροι και πιο αποφασιστικοί από  ότι ήσασταν πριν και πιο προετοιμασμένοι. Πολλοί ψάχνουν γύρω για συναδέλφους ορειβάτες, για να ζητήσουν βοήθεια και αυτό είναι υπέροχο. Ενώστε τα χέρια, αγαπητοί φίλοι, και φτάνετε μαζί. Σε κάθε περίπτωση δεν έχετε πάρει μόνο αυτό μέχρι σήμερα.

Εάν είσαστε ένας από αυτούς που δεν είναι σε θέση να αισθάνονται τα πράγματα που μιλάμε, οι επόμενες πέντε ημέρες είναι μια τέλεια ευκαιρία για σας να συνδέσετε την καρδιά σας και τη δική μας. «Αλλά, λέτε, πώς θα το ξέρω;». Όταν η αγάπη πλημμυρίσει την ύπαρξή σας, θα το γνωρίσετε. Θα το ξέρετε. Προεκτείνετε το μυαλό και την καρδιά σας και επιτρέψετε στον εαυτό σας να το δεχτεί. Τίποτα περισσότερο δεν χρειάζεστε. Δεν είσαστε και δεν υπήρξατε ποτέ μόνοι.

Πολλοί είστε αυτοί που διαβάζετε αυτές τις λέξεις κάθε λίγες μέρες και αισθάνεστε την άνευ όρων αγάπη, η οποία  σας έχει παραδοθεί. Αφήστε το αυτό να συμβεί στον εαυτό σας. Αυτή τη στιγμή η προσωπική σας κατάσταση  ίσως να σας φαίνεται αφόρητη, αγαπητοί αδελφοί ή αδελφές, αλλά δεν είναι ακατόρθωτη. Αποδεχθείτε την αγάπη του Δημιουργού σας στην καρδιά σας και ζητήσετε βοήθεια. Στη συνέχεια, περιμένετε υπομονετικά και κάνετε εκείνο που φαίνεται ότι χρειάζεται να κάνετε. (Πσσστ! Αυτό δεν συγκαταλέγεται στην ανησυχία.) Είναι αστείο, αλλά αστείο με κάποια σοβαρότητα.

Υπάρχει μια συνεργασία μεταξύ μας, που θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε. Η αποσύνδεση που έχετε διδαχθεί είναι ψευδής. Θα μιλήσουμε για αυτό αργότερα. Αρκετά για σήμερα, αγαπητοί. Κρατήστε την ειρήνη στις καρδιές σας, μέχρι τη στιγμή που θα μιλήσουμε και πάλι. Καλημέρα.
Κανάλι: Ron Head
Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation