Monday, October 22, 2012

22 Οκτωβρίου 2012 Ron Head
«Να είστε μέσα στην ειρήνη. Να αγαπάτε. Να είστε η αληθινή σας δύναμη που έχει επικεντρωθεί στον εαυτόν σας»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΣήμερα θα μιλήσουμε για το τι μπορείτε να περιμένετε από τώρα έως το άνοιγμα της επόμενης πύλης. Κατ 'αρχάς, επιτρέψτε μας να σας συγχαρούμε για την τόσο επιτυχημένη χθεσινή παγκόσμια συμμετοχή σας της πρόθεσής σας για την ειρήνη και την ελευθερία. Κάθε φορά τώρα που κάνετε αυτά τα πράγματα, το φως που εκπέμπεται είναι πάρα πολύ ισχυρότερο από ότι ήταν πριν. Ενεργήσατε καλά και πραγματικά σπρώξατε την τεράστια χιονόμπαλα κάτω από το λόφο. Αυτό το παράξενο συναίσθημα που προσπαθείτε να εντοπίσετε είναι η ειρήνη, να είστε χαρούμενοι για την καλή δουλειά που κάνατε. Σημειώστε το αυτό καλά. Θα πρέπει να εξοικειωθείτε με αυτό.


Τώρα έχετε κάτι λίγο λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν και πάλι μια τεράστια πύλη ευκαιρίας επιτευχθεί. Ως άτομα, έχετε ποικίλους βαθμούς κάθαρσης που σας έχουν απομείνει να κάνετε. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Θα πρέπει να γίνουν. Τώρα υπάρχει τόσο πολύ φως και η άνευ όρων αγάπη, που κυριολεκτικά ανατινάζει ότι υπάρχει μέσα στο περιβάλλον σας, επειδή το έχετε προσκαλέσει, η κάθαρση σας είναι εξασφαλισμένη.

Το μόνο ερώτημα είναι, το πόσο εύκολα θα το αντιμετωπίσετε αυτό. Μέχρι τώρα έχετε συνηθίσει να μας ακούτε να σας παροτρύνουμε να ανοίξετε τον εαυτό σας ανεπιφύλακτα και να χαιρετίζετε αυτή την ενέργεια. Υπάρχουν κάτι υπολείμματα που πολλοί από εσάς έχουν να καθαρίσουν, αλλά σχεδόν κανείς σας δεν είναι εντελώς απαλλαγμένος από τις παλιές πεποιθήσεις και τους φόβους. Θα σας πούμε, ότι θα είναι πολύ πιο εύκολα να καλωσορίσετε αυτή την εκκαθάριση και να εγκαταλείψετε αυτά που φέρνουν την κατάσταση στα χέρια σας, αντί να συνεχίζετε να αγνοείτε την πιθανότητα ότι ίσως να κρύβεται κάτι λίγο σκιώδης από εσάς. Μάλλον θα πρέπει να πούμε ότι ίσως εσείς να κρύβεστε από αυτό.

Δεν συνδέεται καμία κατηγορία με αυτά τα πράγματα, αγαπητοί μου. Η ιστορία από την οποία αυτά τα πράγματα μπορούν να προκύψουν είναι μακριά, πολύ περισσότερο από οτιδήποτε μπορείτε να συλλάβετε. Επίσης, είναι περισσότερο από πιθανό ότι ορισμένα από αυτά είναι κληρονομιά από τους προγόνους σας που ούτε καν γνωρίζετε. Δεν είναι απαραίτητο να το συνειδητοποιήσετε αυτό. Το μόνο που χρειάζεται αυτό, είναι να παρατηθείτε με αγάπη μέσα στο φως, αν και όταν έρθει στην επιφάνεια του μυαλού σας ή στα συναισθήματά σας. Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε, εάν θέλετε ένα παράδειγμα.

Φανταστείτε αυτή την εξέλιξη. «Ωχ δικό μου !» Τι προκάλεσε στον κόσμο την οργή (το φόβο, το μίσος, την ανησυχία, κλπ.); Αλλά δεν είμαι εγώ αυτός ο θυμός. Είναι μόνο ένα συναίσθημα. Θα το απελευθερώσω μέσα στο φως με ευγνωμοσύνη με οποιαδήποτε υπηρεσία με εφοδίασε κατά το παρελθόν. Σε ευχαριστώ, Δημιουργέ, «Πούφ!» και αυτό θα απομακρυνθεί.

Τώρα, αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς μπορείτε να το κάνετε και θα το κάνετε με ελαφρώς διαφορετικούς τρόπους, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Να θυμάστε ότι αυτά θα ανεβαίνουν για να καθαριστούν και όχι για να αποτελματωθούν βαθιά μέσα σας. Αν δεν υπάρξουν κάποια από αυτά τα πράγματα να βγαίνουν στην επιφάνεια σας, να είναι ευτυχισμένοι. Μην ανησυχείτε ότι χάσατε κάποιο από τα σκάφη σας.

Εκκαθαρίζεστε για πολλά χρόνια τώρα. Αναρωτιέστε για τις δυσκολίες στη ζωή σας. Τις είχατε για αυτόν ακριβώς τον λόγο στρατιώτες μου του φωτός. Κάθε μία από αυτές τις καταβεβλημένες καταστάσεις θα είναι μια διάκριση τιμής σε χρώμα και ήχο περισσότερο από ποτέ.

Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές δεν έχετε ακόμη ιδέα για το ποιοι είστε πραγματικά. Τώρα είστε περίπου έτοιμοι να το καταλάβετε. Ίσως να υπάρξει κάποιο χάος στην πορεία σας αυτούς τους εσχάτους καιρούς. Αν τις θεωρούσαμε σημαντικές θα τις συζητούσαμε. Εμείς όμως δεν το συζητάμε. Το σημαντικό θέμα τώρα είστε εσείς.

Να είστε μέσα στην ειρήνη. Να έχετε αγάπη. Να είστε η αληθινή δύναμη που έχει επικεντρωθεί στον εαυτόν σας. Είστε εκείνοι που δυναμικά κερδίσατε το δικαίωμα να είστε εδώ αυτή τη χρονική στιγμή. Εμείς σας περιβάλλουμε με την αγάπη μας. Θα μιλήσουμε για περισσότερα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Καλημέρα.

Κανάλι: Ronald Head.

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation