Friday, October 26, 2012

26 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Όλα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στον καθένα σας»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΧαιρετώ τους αγαπητούς μου φίλους. Ας αρχίσουμε τη συζήτηση που αφορά το θέμα της επικοινωνίας. Ενώ βρίσκεστε σε μια τόσο μειονεκτική θέση ταυτόχρονα έχετε ένα σημαντικό πλεονέκτημα να επικοινωνείτε μαζί μας. Από τη μία πλευρά δεν έχετε καμία υλική πηγή να σας αποδείξει και να σας πει, "από που προέρχεται αυτή η πληροφορία". Από την άλλη, μαθαίνετε την αληθινή πηγή όλων των ιδεών και εννοιών, καθώς επίσης και το πώς να την αξιοποιείτε το άπειρο πεδίο της γνώσης και της σοφίας που είναι διαθέσιμο σε όλους εσάς.


Εκείνοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το μήνυμα, ίσως να καταλάβετε ότι είστε ικανοί να παίρνετε πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο. Υπάρχουν πάρα πολλές μεταβλητές που εμπλέκονται, ιδιαίτερα με εκείνες που είναι οι νοητικές, συναισθηματικές, και οι πνευματικές καταστάσεις που συντονίζουν κάποιο θέμα, να το πω έτσι. Αλλά όλοι σας έχετε την εγγενή ικανότητα να το κάνετε αυτό. Και σύντομα θα βρεθούν πολλοί που θα εφαρμόσουν αυτό.

Ακόμα και εκείνοι που λένε ότι δεν πιστεύουν σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας θα την χρησιμοποιούν κάθε μέρα. Αυτό που αποκαλείτε σκέψη θα είναι απλώς επιλογή μίας ιδέας που θα συμμετάσχει με μια άλλη ενός άλλου τομέα. Όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στον καθένα σας.

Οι πεποιθήσεις σας, οι εμπειρίες σας και οι επιθυμίες σας θα καθορίζουν πώς θα οικοδομήσετε τα μοτίβα της σκέψης σας από όλα αυτά που θα είναι διαθέσιμα. Η ειρηνική σας κατάσταση και η ηρεμία του μυαλού σας θα σας επιτρέπει να αφουγκράζεστε αυτό που υπάρχει μέσα στο βαθύ πεδίο του είναι σας, καθώς επίσης, να ακούτε εμάς και πέρα από εμάς.

Σας επισημαίνουμε τώρα αυτή την προσήλωση, επειδή ακριβώς θα διαδοθεί σύντομα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσετε την ανταλλαγή με οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε στον κόσμο σας. Σας το εξηγούμε αυτό τώρα για να μπορέσετε να καταλάβετε ότι δεν χάνετε την ψυχική σας υγεία, αλλά απλώς αρχίζετε να χρησιμοποιείτε τις νέες ικανότητές σας.

Εμείς θα περιμένουμε να μας ανοίξετε, δεν υπάρχει περίπτωση να σας ενοχλήσουμε εάν δεν επιλέξετε να το κάνετε εσείς. Αυτός δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος και δεν θα το κάνουμε ποτέ. Εμείς ωστόσο, αν μας το επιτρέπατε, θα σας κάναμε μία μικρή επισήμανση της προσοχής σας. Κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών ο κόσμος θα περάσει μέσα από μια εκκαθάριση, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας και αρχίσετε μια συνεχιζόμενη εσκεμμένη σύνδεση μαζί μας, εισερχόμενοι σε βαθιά κατάσταση προσευχής ή διαλογισμού. Παρακαλούμε επίσης, να κατευθύνετε τις σκέψεις σας σε αυτά που θέλετε να ακούσετε και μην ανοίγετε σε τίποτα και τα πάντα. Όχι ακόμα. Υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν εκεί που βρίσκεστε.

Είναι πιθανό να ακούσετε πρώτοι την οικογένεια των οδηγών σας. Μετά από όλα αυτά οι οδηγοί σας είναι πάντα μαζί σας. Δεν θα αρχίσουν ξαφνικά να επικοινωνούν μαζί σας, αλλά εσείς μόλις έχετε αρχίσει να τους ακούτε. Δεν υπάρχει πιθανότητα να σας εκπλήξουν καθώς κάποια στιγμή θα αρχίσουν να σας στέλνουν ενδείξεις και συμβουλές.

Λοιπόν, καθώς απολαμβάνουμε το μεγάλο ενδιαφέρον σας σε αυτά τα μηνύματα, θα θέλαμε να καταλάβετε ότι εμείς επικοινωνούμε με τον καθένα σας κάθε μέρα. Είμαστε μαζί σας κάθε στιγμή. Μπορείτε να μας καλέσετε ανά πάσα στιγμή για οποιαδήποτε βοήθεια.

Προχωρήστε μέσα από τις καρδιές σας προς την ειρήνη και την αγάπη. Καλή σας μέρα, αγαπημένοι μας.
Κανάλι: Ron Head

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

http://lightworkers.org/channeling/170085/it-all-available-each-you-all-times

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation