Monday, October 8, 2012

8 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Στεκόμαστε στην Πύλη της Καρδιάς σας Περιμένοντας να σας Καλωσορίσουμε»

Αρχάγγελος Μιχαήλ


Σήμερα αισθανόμαστε ότι πρέπει ενδεδειγμένα να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, να δεχτείτε και να ενσωματώσετε τις τεράστιες ποσότητες πληροφοριών που έχουν πρόσφατα αποσταλεί στα ενεργειακά σας σώματα και, επίσης, μέσα στα κύτταρά σας.


Γνωρίζουμε ότι πολύ λίγοι συνειδητοποιείτε το τι ακριβώς έχετε αποδεχτεί. Αυτό είναι κατανοητό. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι στη φύση της ικανότητας. Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα κλείστε τα μάτια σας και επικεντρωθείτε στις καρδιές σας. Δείξτε την πρόθεσή σας ότι αποδέχεστε και ευχαριστήστε τον Δημιουργό σας για αυτά τα δώρα και ευχηθείτε να ενσωματωθούν μέσα σας, καθώς απελευθερώνετε πολλές από τις καταστάσεις, που δεν συντονίζονται με τον επιθυμητό μελλοντικό σας εαυτό. Αναπνεύστε τον καλύτερο και ανώτερο ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ μέσα σας και εκπνεύστε τον άλλον έξω. Δεν είναι απαραίτητο να είναι μια μακρά διαδικασία, εκτός αν το απολαμβάνετε. Μπορείτε να έχετε έναν οραματισμό ή αίσθηση χρώματος όπως το χρυσό και το μπλε μας, ή το ροζ και το πράσινο του Αρχ. Ραφαήλ, το βιολετί του Αγίου Γερμανού, κ.λπ. Εάν το επιτύχετε να σας συμβεί, αναπνεύστε το και επίσης απορροφήστε το μέσα σας.

Η προσοχή μας έλκεται από τα έντονα και αυξανόμενα συναισθήματα που σχεδόν όλοι έχετε τώρα από τα επικείμενα συμβάντα και στα οποία «δεν μπορείτε να βάλετε ούτε δάχτυλο επάνω τους'». Θα το αντιμετωπίσουμε με δύο τρόπους.

Κατ' αρχάς έχετε δίκιο. Αυτό το συναίσθημα είναι ακριβώς ο στόχος. Εκτός από αυτό, κατά μία έννοια, εκείνο που συμβαίνει δείχνει ότι βρίσκεστε ήδη στη μέση της οδού. Πολλοί το βλέπετε να συμβαίνει στο εσωτερικό του εαυτού σας, παρατηρώντας τις αλλαγές στη ζωή σας και να έχετε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά. Πάρα πολλοί, ωστόσο, αναρωτιούνται τι είδους καταστροφές είναι προ των πυλών. Η ειρηνική και ήρεμη συμπεριφορά σας θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στην καταστολή αυτού του τρόμου και του φόβου που αισθάνονται.

Κατά δεύτερον, ναι, υπάρχει ένα ανάλογο σημαντικό γεγονός που πλησιάζει. Φίλοι μου, είναι ένα εσωτερικό πνευματικό γεγονός που θα αλλάξει τα πάντα σε όλους και σε όλα. Αλλά εμείς θα σας προειδοποιήσουμε με αυτόν τον τρόπο. Όταν ένα παρόμοιο γεγονός συνέβη στο τέλος του «Μεσαίωνά» σας, το ίδιο το γεγονός πέρασε χωρίς παρατήρηση. Ωστόσο, όλα άλλαξαν, δεν άλλαξαν;

Τώρα, θα υπάρξουν πολλά, πάρα πολλά παρατηρήσιμα γεγονότα που θα εκδηλώνονται περισσότερο κατά το επόμενο χρονικό σας διάστημα. Αλλά, καθώς τα έχουμε πει ξανά και ξανά, για αυτούς τους μήνες, δεν είναι παρά η αντανάκλαση του εαυτού σας. Πάντα, μα πάντα το τονίζουμε αυτό. Είναι σημαντικό για εσάς και για τον κόσμο σας ότι έχετε αρχίσει να αναγνωρίζετε τους εαυτούς σας ως δημιουργούς της αλλαγής, όχι πλέον ως θύματα της αλλαγής. Κοιτάξτε μέσα σας και αρχίστε να ανακαλύπτετε τα θεϊκά όντα τα οποία είστε. Ποτέ πριν στην ιστορία του κόσμου σας δεν ήταν τόσο σίγουρο αυτό που πρόκειται να πραγματοποιήσετε. Κάθε μικρό βήμα που κάνετε προς την κατεύθυνση αυτή δημιουργεί θαυμάσια αποτελέσματα στον κόσμο σας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που βλέπουμε να έχετε επιτύχει. Αναπληρώνουμε την πύλη της καρδιάς σας περιμένοντας να σας καλωσορίσουμε. Σας προσφέρουμε καθημερινά αποδείξεις της παρουσίας μας. Η ειρήνη και η αγάπη να είναι μαζί σας μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε και πάλι.

Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation