Monday, October 15, 2012

15 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


“Για άλλη μια φορά σας θυμίζουμε, ότι ο κόσμος είναι η δική σας αντανάκλαση, όχι το αντίστροφο”

Αρχάγγελος ΜιχαήλΤην ημέρα αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθένα από αυτούς που έχουν ενταχθεί στις συζητήσεις για τη σελίδα μας στο Facebook. Αυτό που συμβαίνει τώρα, και που μάλλον θα επεκταθεί, είναι ένας τρόπος για όλους να μοιραστείτε τη σοφία που έχει εμφανιστεί κατά τη διάρκεια της ανόδου αυτής της περιόδου.


Καλούμε όλους εκείνους που διαδίδουν τα μηνύματά μας σε όλο τον κόσμο στις διάφορες γλώσσες τους να αρχίσουν τέτοιες συζητήσεις. Πρέπει να γνωρίζετε ότι γνωρίζουμε και εκτιμούμε πολύ τη δουλειά που κάνετε. Οι προσπάθειές σας θα έχουν την πλήρη υποστήριξή μας.

Υπάρχουν επί του παρόντος πολύ λίγες χώρες στον πλανήτη σας, οι οποίες δεν έχουν λάβει ακόμη τα μηνύματά μας, και ακόμη και εκείνοι που ψάχνουν με διάφορους τρόπους. Νιώστε αυτή την αλήθεια. Παρακολουθήστε την επιτυχία σας που μπορείτε να δείτε τις δικές σας σελίδες. Βοηθήστε να επιπλεύσει το πνεύμα αυτό το χρονικό διάστημα, όταν τα ΜΜΕ σας λένε μόνο τα αρνητικά γεγονότα. Γίνετε εσείς τα ΜΜΕ που επιλεγήκατε από εμάς να διαδώσετε ένα εντελώς διαφορετικό μήνυμα.

Υπάρχει μια ενέργεια που περιέχεται σε αυτά τα λόγια που σας στέλνουμε, η οποία φέρνει την αγάπη του Δημιουργού σας σε όλους όσους διαβάζουν ή τα ακούν. Εάν είστε ένας μεταφραστής, ένας που δημοσιεύει αυτά και με καθαρή πρόθεση ολοκληρώνει αυτό το μήνυμα, ή αυτός που καταγράφει και το δημοσιεύει σε μορφή βίντεο, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουμε επίγνωση των προσπαθειών σας και συνεργαζόμαστε μαζί σας, έτσι όπως κάνουμε με αυτό το κανάλι . Παρακαλούμε δεχθείτε τις ευχαριστίες και ευλογίες μας, καθώς θα συνεχίζετε αυτό το έργο.

Πολλοί από εσάς δεν έχετε ποτέ φανταστεί τον εαυτό σας να γίνετε κανάλια, λοιπόν σας ανακοινώνουμε ότι τώρα αυτό θα είναι πιο σίγουρο. Δεδομένου ότι αρχίζετε να αισθάνεστε τις ενέργειες αυτών των μηνυμάτων, ενώ εργάζεστε μαζί τους, και κατά πάσα πιθανότητα θα βρείτε τον εαυτό σας να το αισθάνεστε ακόμη περισσότερο. Ακόμα κι αν έχετε μόνο διαβάσει, αλλά έχετε αρχίσει να νιώθετε αυτές τις αλήθειες, θα γίνετε ένα κανάλι για το φως που τώρα πλημμυρίζει την ανθρωπότητα. Είστε ένα δοχείο του φωτός. Αλλά δεν είστε ένα τέτοιο θαυμάσιο δοχείο. Υπάρχουν διαρροές από εσάς που ευλογούν όλη σας τη ζωή. Σκέφτομαι ότι ίσως θα έπρεπε να είχα πει ότι είστε σαν ένας ψεκαστήρας κήπου. Ναι, μπορείτε να κάνετε υπέροχους ψεκαστήρες.

Για πολλές εβδομάδες τώρα αισθάνεστε ότι οι καταστάσεις ήταν έτοιμες να πάρουν κάποια κατεύθυνση, σαν κάτι που δεν γνωρίζατε γιατί ήταν έτοιμος να ηγηθεί ο κόσμος σας. Τώρα, μετά από το άνοιγμα της πύλης 10/10, αυτό το συναίσθημα έχει γίνει ακόμη πιο ισχυρό για τους περισσότερους από εσάς. Ωστόσο θα σας τονίσουμε ότι οι αλλαγές που αισθάνεστε πρόκειται να συμβούν μέσα στον εαυτό σας.

Ναι, επίσης ο κόσμος θα δει σύντομα αλλαγές. Και οι αλλαγές αυτές, όταν επιτέλους θα εγκατασταθούν, θα είναι ευπρόσδεκτες. Αλλά σας ενημερώνουμε να παρακολουθείτε εκ του σύνεγγυς σχετικά με το τι συμβαίνει στο μυαλό και την καρδιά σας, αυτές είναι οι αληθινές και οι πιο σημαντικές αλλαγές που θα συμβούν. Για άλλη μια φορά σας υπενθυμίζουμε ότι ο κόσμος είναι η αντανάκλασή σας και όχι το αντίστροφο. Αν δεν είχατε αλλάξει με πολύ σημαντικούς τρόπους, δεν θα βλέπατε τίποτα από αυτά που μπορείτε να δείτε.

Χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια για να φέρετε τον κόσμο σε αυτό το σημείο. Απολαύστε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς σας. Σας ενθαρρύνουμε να είστε τώρα μια καρδιά, αγαπημένοι μου φίλοι, οι στρατευμένοι μου στο Φως. Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Website: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation