Saturday, October 20, 2012

20 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Δεν έχετε ιδέα πόσο ισχυρές υπάρξεις είστε»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΣήμερα σας καλωσορίζουμε σε ένα νέο παράθυρο ευκαιρίας. Αύριο οι άνθρωποι θα συγκεντρωθούν να διαλογιστούν και να οραματιστούν την μετακίνηση της ανθρωπότητας και της πανέμορφης Γης σας προς την Νέα Γη της ελευθερίας και της ευημερίας. Αφιερώστε αυτή την ημέρα για το σκοπό αυτό στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτή την εκδήλωση.

Αυτό που σας προτρέπουμε να κάνετε, είναι να κατανοήσετε ότι πρέπει να πάρετε το μέλλον σας στα δικά σας πνευματικά χέρια όπως αυτό ήταν. Όλα τα θέματα που συζητούμε για πολύ καιρό και τα οποία ονειρεύεστε επίσης για καιρό, θα πρέπει να εκδηλωθούν από εσάς αγαπητοί μου.


Θα χρειαστείτε τα χέρια σας, τα πόδια σας το μυαλό σας. Αλλά αρχικά όλες οι σημαντικές αλλαγές θα γίνουν από τις καρδιές σας. Η ενέργεια που θα δημιουργήσετε αύριο, θα είναι για εμάς μεγάλη υπόθεση και θα την χρησιμοποιήσουμε πιο αποτελεσματικά. Αυτό είναι που θα μπορέσουμε να πολλαπλασιάσουμε. Αυτό είναι που θα συν-δημιουργήσετε με το πνεύμα για τα περισσότερα πράγματα που πλέον επιθυμείτε.

Υπάρχει μια ανατολίτικη έννοια που ονομάζεται μη-δημιουργείτε, ή wu wei. Αυτό το μη-κάνετε φίλοι μου. Αυτό το μη-δημιουργείτε είναι το πιο σημαντικό μέρος του να κάνετε. Αυτή είναι η αρχή της δημιουργίας. Αυτή είναι η φύτευση και η φροντίδα του σπόρου. Αυτός είναι ο σχεδιασμός του μέλλοντος.

Κάθε κομμάτι του σχεδιασμού έχει δημιουργηθεί από τον καθένα σας και είναι εξίσου σημαντικό. Δημιουργήστε αυτό στις καρδιές σας. Δημιουργήστε με πρόθεση την αγάπη. Δείτε το. Νιώστε αυτό. Μυρίστε αυτό. Δοκιμάστε το. Ζήστε αυτό. Αγαπήστε το. Αυτό που θα κάνετε αύριο είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Και μην το εκλάβετε ότι είστε ένας ακόμα αριθμός που προστίθεται στους συμμετέχοντες. Κάθε ένας από σας θα αυξήσει σταδιακά την ενέργεια. Και τότε θα προστεθεί να λειτουργήσει μαζί με τα εκατομμύρια επί των εκατομμυρίων του φωτός σε αυτή την πλευρά που θα πρέπει να προστεθεί.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια άλλη εικόνα που μπορείτε να εργαστείτε. Όταν ο διαλογισμός σας είναι ψηλά θα έχει δημιουργηθεί μια τεράστια χιονόμπαλα της ενέργειας. Αλλά μην την αφήσετε να τελειώνει εκεί. Κάθε μέρα από τώρα μέχρι την 12/12/12 προσθέστε λίγη περισσότερη ενέργεια, ονειρευτείτε λίγο περισσότερο, προωθείστε τα λίγο περισσότερο. Πόσο μεγάλη μπορεί να γίνει η χιονόμπαλα αν το κάνουμε όλοι μαζί αυτό, αγαπητές μου καρδιές; Θα πρέπει ακόμη να μην έχετε ιδέα το πόσο ισχυρές υπάρξεις είστε. Αφήστε αυτό να το δείξει το επόμενο δίμηνο.

Γιορτάζουμε με χαρά αυτό το επόμενο βήμα που κάνετε. Είμαστε μαζί σας σε αυτή την προσπάθειά σας. Ο Δημιουργός έχει εκδώσει το αποτέλεσμα. Απολαύστε αυτή την ευκαιρία των ευκαιριών.

Απολαύστε και γίνετε μια καρδιά. Η αγάπη μας είναι μαζί σας. Καλημέρα.

Κανάλι: Ronald Head.

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation