Wednesday, October 24, 2012

24 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Παρακαλούμε μάθετε να έχετε τόσο μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στο εαυτό σας όπως και εμείς».

Αρχάγγελος ΜιχαήλΚαλημέρα αγαπητοί μας φίλοι. Χαιρόμαστε πολύ όταν ο καθένας από εσάς μας προσεγγίζει και συνδέετε μαζί μας. Ίσως από σήμερα και κάθε μέρα να γίνεστε πιο χαρούμενοι.

Όπως σας έχουμε πει αρκετές φορές μέχρι σήμερα ότι βιώνετε συνεχώς μια αυξανόμενη μορφή ενίσχυσης των ενεργειών. Οι πιο κατάλληλες λέξεις για να σας το περιγράψουμε αυτό, κατά την άποψη μας, θα ήταν η άνευ όρων αγάπη. Από την τρισδιάστατη προοπτική σας μπορεί να θεωρηθεί ως ηλιακές εκλάμψεις, φως φωτονίου, καθώς επίσης και με άλλους όρους.


Όπως και αν το αποκαλέσετε, αν επιλέξετε να το αναγνωρίσετε ή όχι, αυτό θα αλλάξει κάθε κύτταρο, μόριο, και άτομο στο σώματός σας, καθώς και κάθε μορφή ζωής στον πλανήτη σας, στο ηλιακό σας σύστημά, και το γαλαξία σας. Οι επιστήμονές σας γνωρίζουν τα περισσότερα από αυτά καθώς επίσης και ότι όλη η ύλη είναι αλληλένδετη. Κάποιοι δεν έχουν φθάσει στην πλήρη κατανόηση ώστε να μπορέσουν να ακολουθήσουν ακόμα αυτή τη γνώση. Αλλά τα αντιλαμβάνονται ως μία αλλαγή που συμβαίνει στο σύμπαν, καθώς επίσης και όλες τις υπόλοιπες αλλαγές. Επί πλέον αναφέρονται συχνά στον ορισμό «Όπως επάνω, έτσι και κάτω», αυτό είναι αλήθεια ως προς την ψυχική και πνευματική σας ύπαρξή.

Γύρω από το ηλιακό σας σύστημα και το γαλαξία σας συμβαίνει μια μεγάλη αλλαγή. Οι επιστήμονες σας το γνωρίζουν καλά αυτό. Επομένως, είναι αδύνατο να μη συμβεί αυτή η μεγάλη αλλαγή. Και ως μεγάλη αλλαγή θα σας γίνει εμφανής σε οτιδήποτε έχετε αρχίσει να δημιουργείτε από αυτή τι στιγμή. Αυτό δεν είναι απειλή ούτε είναι μια προφητεία. Αυτό είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός. Ο Δημιουργός έχει εκδώσει την αλλαγή. Απλά, είστε τα όργανα της αλλαγής, έτσι δεν είναι;

Είμαστε περιχαρείς που θα είστε οι πρώτοι που επιλέξατε να βιώσετε και να εδραιώσετε τις ζωές και τις κοινωνίες σας. Παρακαλούμε μην κάνετε κριτική τον εαυτό σας, ούτε για την αποτελεσματικότητα σας, ούτε για την προθυμία σας. Να είστε εκεί όπου και αν βρίσκεστε. Να κάνετε αυτό που χρειάζεστε να κάνετε. Βλέπετε κάποιο καλύτερο τρόπο από αυτόν που επιλέξατε; Αυτό είναι το ποιοί είτε. Αυτό που κάνετε είναι αυτό που κάνατε πάντα. Αυτός είναι ο λόγος που σας κάνει μοναδικούς και διαφέρετε από τους άλλους. Παρακαλούμε μάθετε να έχετε αρκετή πίστη και εμπιστοσύνη στο εαυτό σας όπως και εμείς.

Σας παρακαλούμε επίσης, να μάθετε να συγχωρείτε τον εαυτό σας για τις αντιλήψεις των παραλείψεων του παρελθόντος. Απλά αυτές οι εμπειρίες σας βοήθησαν να διαμορφώσετε αυτό ακριβώς που είστε σήμερα. Τώρα είναι ώρα να σηκωθείτε και να βγείτε από όλα αυτά, για να δείτε τις προοπτικές που δημιουργήσατε και που έχετε φθάσει. Να θυμάστε ότι μέσα από όλα αυτά που έχετε υποστεί γίνατε οι ισχυροί πολεμιστές αυτό ακριβώς που είστε. Ξανά και ξανά επιστρέφατε στις συρράξεις για να αφομοιώσετε μέσα σας τις νέες εμπειρίες και τις αντιλήψεις.

Συγχαρητήρια, τελειώσατε. Τώρα ας γιορτάσουμε την αποφοίτησή σας και να προχωρήσουμε στην πραγματικότητα, μπορούμε να το κάνουμε; Όλα αυτά σύντομα θα ανήκουν στο παρελθόν ως χρήσιμες αναμνήσεις.

Θα συνεχίσουμε τη συζήτησή μας και πάλι σύντομα, αγαπητές καρδιές. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head
 

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation