Tuesday, October 30, 2012

30 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Η Αρχή των Πάντων είναι Μέσα σας»

Αρχάγγελος Μιχαήλ



Καθώς παρακολουθείτε τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω σας, εύκολα θα μπορούσαν να σας μετακινήσουν από το κέντρο της αποφασιστικότητά σας. Σας συγχαίρουμε όλους σας. Αν διαβάζετε αυτό, είτε δεν έχετε επηρεαστεί ή ξέρετε καλά πώς να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας και να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.


Η διαδικασία της προσωπικής σας αλλαγής συνεχίζεται ανεξάρτητα από όλη την εξωτερική αναταραχή. Παραμένει άγνωστο ακόμα σ’ εσάς πόσο μεγάλη πρόοδος έχει σημειωθεί σε πολλά μέρη του κόσμο σας. Δυστυχώς τα μέσα επικοινωνίας σας εξακολουθούν να αναφέρουν μόνο τα συγκλονιστική και αρνητικά γεγονότα, αλλά η κατάσταση αυτή δεν θα διαρκέσει για πολύ. Αυτό που θα αντικαταστήσει σύντομα τα αρνητικά γεγονότα στην πραγματικότητα θα αναγνωριστεί ως πολύ θετικό. Να θυμάστε να παρακολουθείτε τα γεγονότα και όχι τις επιβληθείσες ερμηνείες που είναι γεμάτες από φόβο.

Απέμειναν λιγότερο από δύο μήνες από αυτή την πολύ σημαντική χρονιά. Η συγκεκριμένη αύξηση στις ενέργειες του κόσμου σας έχει ήδη αρχίσει. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς είστε σε θέση να την αισθάνεστε, αλλά εξακολουθεί να είναι τόσο αμυδρή και σταδιακή που ίσως μερικές φορές να την αμφισβητήσετε. Αυτή καθημερνά θα αυξάνετε βασιζόμενη στον εαυτόν της. Σύντομα δεν θα υπάρχει λόγος να την αμφιβάλετε.

Να εκτιμάτε τις καταστάσεις με τα δικά σας συναισθήματα και τη δική σας διαίσθησή. Όπως επανειλημμένως σας έχουμε πει, η αρχή των πάντων είναι μέσα σας. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει στο εξωτερικό σας περιβάλλον, η αιτία, το νόημα και το τελικό αποτέλεσμα συνυπάρχουν όλα στο Είναι σας. Δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκεται κάποιο από αυτά εκεί, αν δεν βοηθούσε στην ανύψωση της ανώτερης συνειδητότητά σας, δεν θα ήταν δυνατόν να την αισθάνεστε και να την αντιλαμβάνεστε. Ως εκ τούτου, κάνετε αυτή προτεραιότητά σας για να μαθαίνετε πώς να αισθάνεστε την δική σας κατάσταση και τη συνειδητότητα του κόσμου σας. Αυτή μεγεθύνεται, ανεβαίνει και επεκτείνεται η κατάστασή της προς την ολοκλήρωση του σκοπού της με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα σας. Καθώς όπως πάντα, όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας ακολουθούν και πάντα θα είναι εκεί.

Αρχίζοντας όλο και περισσότεροι να το συνειδητοποιείτε και να κάνετε χρήση των εν λόγω αρχών, η αλλαγή θα επιταχυνθεί ακόμη περισσότερο. Η πρόοδο που κάνατε μετριέται από αυτή την επιτάχυνση.

Εμείς, οι άγγελοι και οι οδηγοί σας έχουμε μείνει έκπληκτοι και ενθουσιασμένοι, γιατί βλέπουμε πραγματικά αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, όπως και πολλοί από εσάς τα βλέπετε να πλησιάζουν. Κοιτάξτε γύρω σας. Αν δεν είστε ακόμη σε θέση να τα αισθανθείτε, θα είστε σε θέση να βρείτε αυτούς που τα αισθάνονται αν του ψάξετε. Αν κατά κάποιον τρόπο το αισθανθείτε, θα μπορέσετε να βοηθήσετε και τους άλλους, και αυτή η διαδικασία θα σας βοηθήσετε να ενισχύσετε την ευτυχία σας και η ευχαρίστησή σας.

Σας λέμε συχνά ότι είμαστε μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Σας λέμε τώρα ότι το «πέπλο», όπως το ορίζετε, είναι τόσο λεπτό, που αν το προσπαθήσετε, σχεδόν όλοι θα αισθανθείτε την παρουσία μας. Τώρα είμαστε δίπλα σας και θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation