Wednesday, October 17, 2012

17 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«Κουράγιο, η Νέα Ζωή σας είναι στο Χέρι σας».

Αρχάγγελος ΜιχαήλΕρχόμαστε αυτή τη μέρα με περαιτέρω ενθαρρυντικά λόγια για κάθε άτομο που διαβάζει ή ακούει αυτό το μήνυμα. Όπου κι αν βρίσκεστε κάθε φορά που λαμβάνετε τα μηνύματά μας, να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας αυτή τη στιγμή και κάθε στιγμή.

Σε ορισμένα μέρη η πνευματική κατανόηση γι’ αυτά που λέμε τώρα δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, παρότι έχετε στην κατοχή σας την εγγενή γνώση των προγόνων. Ως εκ τούτου, ξέρετε στην καρδιά σας ότι εσείς και εγώ είμαστε μια συνείδηση, εσείς και κάθε οντότητα σε αυτό το σύμπαν και σε όλα τα άλλα.


Ποτέ δεν είμαστε περισσότερο από μια σκέψη μακριά από εσάς. Υπάρχουν κάποιες υπέροχες ιστορίες σε καταπληκτικά βιβλία που σας αναφέρουν ότι στο παρελθόν μιλήσαμε μαζί σας και περπατήσαμε μαζί σας. Σας λέω λοιπόν ότι ποτέ άλλοτε στον κόσμο σας δεν έχουμε διαθέσει περισσότερο τους εαυτούς μας για εσάς απ’ ότι κάνουμε τώρα. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν δει τόσοι πολλοί τις αμέτρητες ενδείξεις της παρουσίας μας μέρα με τη μέρα, ούτε μας έβλεπαν τόσο συχνά στα όνειρά τους ή αισθάνθηκαν να τους περιβάλλει η ενέργειά μας.

Ο Δημιουργός μας έχει διατάξει την επιστροφή σας στην πλήρη συνείδηση. Είμαστε επιφορτισμένοι για την παροχή κάθε δυνατής βοήθειας, όποτε μας τη ζητήσετε. Είναι ευχαρίστησή μας η εκπλήρωση του πάθους μας να σας φέρουμε στο σπίτι για μια ακόμη φορά.

Εσείς μπορείτε να κάνετε το ελάχιστο απαραίτητο. Να ζητήσετε τη βοήθειά μας και να μας επιτρέψετε να σας βοηθήσουμε. Ανοίξτε τις καρδιές σας στην πραγματική εκπληκτική ροή της αγάπης, η οποία τώρα περικλείει και διαπερνά αυτόν τον κόσμο. Χρειάζεται μόνο ελάχιστη προσπάθεια από εσάς, για να βρείτε και να αισθανθείτε αυτό στην καρδιά σας, αγαπητοί μου.

Εάν είστε από εκείνους που έχουν θέσει τον εαυτό τους ήδη προς αυτή την κατεύθυνση, τώρα είναι καιρός να κοιτάξετε πού σκοπεύετε να πάτε από εδώ. Ξέρετε; Τι θα ήταν αυτό που θα έκανε να χαρούν περισσότερο οι καρδιές σας, αν ξυπνούσατε κάθε πρωί και γνωρίζατε ότι είσαστε σε θέση να το απολαύσετε; Αν δεν γνωρίζετε τι είναι αυτό, να ψάξετε στο χώρο της καρδιάς σας και θα βρείτε τα όμορφα τυλιγμένα δώρα που έχετε φέρει εδώ μαζί σας. Ξεδιπλώστε προσεκτικά κάθε ένα και απολαύστε το. Ζητήστε μας να σας δείξουμε τι είναι αυτά τα δώρα. Μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε αυτό που έρχεται στη ζωή σας.

Ο καθένας από εσάς είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα κομμάτι του νέου κόσμου που χτίζουμε. Ανακαλύψτε την εμπιστοσύνη και την πίστη στον εαυτό σας, και με αυτοεκτίμηση να τα προσφέρετε στον κόσμο. Είστε ένα πολύτιμο και ανεκτίμητο δημιούργημα του Δημιουργού που είναι όλα αυτά . Σας αγαπάμε ανεκτίμητα. Σας εμπιστευτήκαμε το μέλλον αυτού του κόσμου. Αρχίστε να βλέπετε τον εαυτό σας, όπως σας βλέπουμε εμείς. Ανοίξτε τον εαυτό σας στην άνευ όρων αγάπη του Δημιουργού. Όταν αισθάνεστε αυτή την αγάπη, καταπληκτικοί μου φίλοι, εισπνεύστε τη και αφήστε να απορροφηθεί από κάθε κύτταρο του σώματός σας και στη συνέχεια να εκπνεύσετε αυτή σε κάθε σημείο της ζωής σας. Είστε ο δημιουργός της αλλαγής. Υπάρχει μεγάλη ευχαρίστηση γι’ αυτό.

Βρείτε κάθε μέρα εκείνο για το οποίο είστε ευγνώμονες, ακόμη και αν είναι μόνο η ζωή σας. Καθώς θα εκφράζετε αυτό με την Ενότητα, η ζωή σας θα αλλάξει. Τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες θα αναπτυχθούν. Εσείς θα αναπτυχθείτε. Κουράγιο. Η Νέα ζωή σας είναι στο χέρι σας.

Σας ευχόμαστε καλή μέρα.

Κανάλι: Ron Head

Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation