Sunday, October 28, 2012

28 Οκτωβρίου 2012 Ron Head


«H Αγάπη θα Ανταποκριθεί στην Αγάπη»

Αρχάγγελος ΜιχαήλΤο θέμα μας σήμερα είναι η συνεχής συνειδησιακή σας εξέλιξη. Βλέπουμε τα νέα επίπεδα του φωτός και της κατανόησης να επιτυγχάνονται κάθε μέρα τώρα. Η πρόοδός σας χτίζετε επάνω στον εαυτό της αρκετά εντυπωσιακά. Δεν υπάρχει πλέον κανένας περιορισμός στην αύξηση της ποσότητας και της συχνότητας του φωτός που στέλνεται στον πλανήτη σας καθώς ακόμα συμβαδίζουν η πρόσληψη και η ένταξή σας.


Εντυπωσιακά ποσά παγιδευμένης χαμηλής ενέργειας απελευθερώθηκαν και μετακινήθηκαν μακριά από την Γη. Όλο και περισσότεροι διαπιστώνετε, ότι τα συναισθήματά σας ανυψώνονται. Αρκετοί παίρνετε αποφάσεις την τελευταία στιγμή μέσα από τους βαθιά ριζωμένους φόβους, θυμούς, ή μνησικακίες και απελευθερώνοντάς τα σκέφτεστε, «Γιατί και πάλι τώρα, θα πρέπει να τα αισθάνομαι αυτά, και γιατί τόσο έντονα;" Απλά αναγνωρίστε τα και αφήστε τα να απομακρυνθούν, αγαπημένοι μου. Σε πολλούς από εσάς αυτά θα συμβούν για τελευταία φορά.

Θυμηθείτε, ότι έχουμε συζητήσει για κάποιες χαοτικές καταστάσεις, που ίσως να δείτε για λίγο ακόμα, και καθώς τώρα θα τις ξεπερνάτε, θα σας φαίνεται για λίγο, ότι τα πάντα συμβαίνουν ταυτόχρονα.

Αυτή είναι η στιγμή για να σιγουρευτείτε, ότι είστε προσωπικά επικεντρωμένοι και εστιασμένοι στην δική σας υπαρξιακή κατάσταση. Αναπνεύστε φως στο σύστημά σας τουλάχιστον αρκετές φορές την ημέρα, ακόμη και αν είναι για λίγα μόνο λεπτά. Γειωθείτε σταθερά. Να γίνετε όπως το χιλιόχρονο δέντρο, βυθίσετε βαθιά τις ρίζες σας μόνιμα στη γη ανεξάρτητα από το τι κτυπά γύρω τα κλαδιά σας.

Τα ενεργειακά πεδία σας επεκτείνονται τώρα τόσο πολύ, όπου οι επιδράσεις σας θα αρχίσουν να επικαλύπτονται μεταξύ τους. Γίνεστε πολλοί, πολλοί περισσότεροι κάθε μέρα που περνά. Η χιονόμπαλα που έχετε ωθήσει κάτω από το λόφο εξακολουθεί να αυξάνεται και μπορείτε να βλέπετε μια άλλη κατάσταση να αρχίζει να μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Καθώς τα πράγματα τώρα είναι σε εξέλιξη, θα αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερα αποτελέσματα για την ίδια προσπάθεια. Αλλά το καλύτερο δεν έχει έρθει ακόμα, το αναπόφευκτο αποτέλεσμα του Νόμου της Έλξης. Εσείς αυτό που φέρνετε στον πλανήτη με αυτό που κάνετε, είναι ένα αλάνθαστο ταίριασμα της ύπαρξης και της αίσθησης. Η Αγάπη θα ανταποκριθεί στην Αγάπη.

Στους περισσότερους από εσάς τώρα, υπάρχει ήδη μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή, που, επίσης, θα σας επιβεβαιώνεται από εξωτερικά στοιχεία, ότι η αλλαγή είναι σε εξέλιξη. Για τους υπόλοιπους, θα λέγαμε ότι «μένουν αμετάπειστοι λίγο περισσότερο» Θα μιλήσουμε και πάλι σύντομα. Καλή σας μέρα, αγαπητές καρδιές.

Κανάλι: Ronald Head
Πηγή: http://oraclesandhealers.wordpress.com/


Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation