Thursday, April 19, 2012

19 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ότι υπάρχει μέσα σας το γνωρίζετε

 

Ας μιλήσουμε για την ικανότητά σας, να γνωρίζετε την αλήθεια όταν την ακούσετε. Προς το παρόν αυτή είναι πράγματι μια πολύτιμη ικανότητα. Τεράστιες ποσότητες πληροφοριών εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας. Πώς μπορείτε να ξέρετε ποιές είναι αληθείς και ποιές έχουν σκοπό να σας παραπλανήσουν;

Η μέθοδος για τον προσδιορισμό αυτό ήταν πάντα να συγκρίνετε τις νέες πληροφορίες που λαμβάνετε με ό, τι ξέρετε ήδη ότι είναι αληθινό, και στη συνέχεια να αποδεχθείτε αυτό που συμφωνείτε, ή να το εντάξετε στις απόψεις σας ως αποδεκτή πραγματικότητα. Αυτό είχε λειτουργήσει πάντα στο παρελθόν σας, ή και λειτουργείτε με αυτό.


Όταν σας παρουσιάστηκε η δυνατότητα ότι ο πλανήτης σας εγκαταστάθηκε γύρω από το άστρο σας, δεν έγινε δεκτή επειδή δεν ταίριαζε στην πραγματικότητα σας, ούτε στην πιθανότητα ότι ίσως η Γη σας δεν ήταν επίπεδη, ούτε στη δυνατότητα ότι οι ασθένειές σας προκλήθηκαν από αόρατες μικροσκοπικές μορφές ζωής. Φυσικά θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και με το εν λόγω κατάλογο. Τι μπορούμε να πάρουμε από εδώ;

Προκειμένου αυτή η μέθοδος να είναι αποτελεσματική, είναι σημαντικό στην πραγματικότητα να χρησιμοποιείτε ως συσκευή μέτρησης για να είναι ακριβής. Σας λένε ότι τεράστιες ποσότητες κατανόησης αυτών που αποκαλείτε πραγματικότητα, αυτό που αποκαλείτε ιστορία, και αυτό που αποκαλείτε δυνατότητα, είναι ανακριβείς και ανεπαρκείς για το σχέδιο. Ποτέ μην ψάχνετε για μια αποτελεσματική βέργα μέτρησης. Προτείνουμε ότι υπάρχει ένα μέρος στο οποίο έχετε πάντα πρόσβαση που περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για το σκοπό αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η χρήση της νοημοσύνη σας είναι πάντα λάθος. Έχετε κάνει υπέροχη πρόοδο σε αυτό. Αλλά υπήρξε απελπιστικά αργή, έτσι δεν είναι; Οι απαραίτητες διορθώσεις έχουν χιουμοριστικό χαρακτήρα μετά από αρκετό χρόνο που έχετε περάσει για να θαμπώσετε τον πόνο. Ότι υπάρχει μέσα σας το ξέρετε, και ξέρετε πάντα όλη την αλήθεια που είναι ανάγκη να γνωρίζετε, ή όποτε θα την χρειαστείτε.

Έχετε χάσει τη σύνδεσή σας σε αυτό το σημείο. Γιʼ αυτό τώρα κατηγορείται μια μικρή ομάδα συνωμοτών και μη-φυσικών ελεγκτών. Σας ζητούμε να συντονίσετε την προσοχή σας αλλού. Η αλήθεια δεν θα έχει αξία στην αναζήτηση σας. Συνεχίζουμε να σας λέμε, "ψάξτε μέσα σας, μέσα σας, μέσα σας." Πρώτα βρείτε τη σύνδεσή σας με τον ανώτερο εαυτό σας, στο χώρο της καρδιάς σας, στην Πηγή σας, για την ειρήνη και την ησυχία μέσα σας. Αυτό το μέρος θα σας ενημερώσει. Μέσα σε αυτό το μέρος θα είσαστε σε θέση να καταλάβετε τη αξία έχει η ζωή σας. Σε αυτό το χώρο θα συναντήσετε, επίσης, όσους σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν σε κάθε αναπνοή σας.

Όταν κοιτάζετε τον κόσμο σας από αυτή τη θέση, η αναφορά που θα έχετε είναι εκείνο το αόριστο πράγμα που αποκαλούμε διάκριση. Θα το καταλάβετε. Το στομάχι σας θα το ξέρει. Η καρδιά σας θα το γνωρίζει. Τα μαλλιά σας με τα χέρια σας θα το γνωρίζουν. Τα βαθύτερα συναισθήματα σας θα το γνωρίζουν. Τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι η εμπιστοσύνη σας. Εμπιστοσύνη, επειδή άλλοι που δεν είναι σε αυτό το χώρο θα σας πουν ότι ονειρεύεστε, ότι είναι απλά η φαντασία σας, ότι έχετε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα, όλα αυτά τα πράγματα έχουν λεχθεί κατά καιρούς για να σας κάνουν να συμμορφώνεστε. Αυτός δεν είναι ένας χρόνος για συμμόρφωση. Αυτή είναι η στιγμή για να βρείτε την αληθινή σας καθοδήγηση.

Περισσότερο από ποτέ πριν, θα βρείτε τους οδηγούς σας, τους δασκάλους σας, τους αγγέλους σας, τον ανώτερο εαυτό σας που ανυπόμονα περίμενε την παρουσία σας εκεί στις καρδιές σας. Πάντα είμαστε εκεί, αλλά τώρα είναι η ώρα σας, τώρα είναι η ώρα μας. Σας περιμένουμε με ανοιχτές τις αγκάλες. Δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο από το να σας καθοδηγήσουμε κάθε βήμα σας. Θέλουμε να έρθετε στο σπίτι μας τώρα. Το τραπέζι έχει ρυθμιστεί και είμαστε έτοιμοι να εορτάσουμε την εξέλιξη σας .

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

1 comment:

  1. Αν οι κραδασμοί που εκπέμποντε τα μυνήματα σας είναι όσον το δυνατό χαμηλότεροι και όσον το δυνατόν κοντήτερα στην παχυλή υλική υπόσταση μας, η βοήθεια να τα πιάσομε είναι μεγαλύτερη.
    Ευχαριστώ.

    ReplyDelete

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation