Friday, April 20, 2012

20 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ και Yeshua: Το πέπλο σηκώθηκε περισσότερο




Φέρνω μαζί μου σήμερα το πρωί τον αγαπημένο μας Κύριο Yeshua. Θέλει να δώσει αυτός το μήνυμα για σήμερα.

Καλημέρα σας αγαπητές ψυχές και φίλοι. Την ημέρα αυτή ο δεσμός ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη στη Γη σας έχει αυξηθεί, ή ακριβέστερα, το πέπλο έχει αρθεί περισσότερο. Όσοι δείτε ή να νιώσετε αυτά τα γεγονότα είστε ήδη ενήμεροι για την αλλαγή. Αυτό θα σας επιτρέψει επιπλέον να κάνετε τις αλλαγές στη ζωή σας, τις οποίες τόσο βαθιά επιθυμείτε.


Καθώς θα συνεχίσετε να απελευθερώνετε και να καθαρίζετε τους φόβους, τις ενοχές και το θυμό από τη ζωή σας, θα δείτε τεράστιες αλλαγές που θα συμβαίνουν με όλο και περισσότερη την ταχύτητα. Είμαστε τριγύρω σας κάθε στιγμή μέσα σε ένα απέραντο ωκεανό ανυστερόβουλης αγάπης. Όλα όσα πρέπει να κάνετε σε αυτό το σημείο είναι να αναπνεύσετε και να απορροφήσετε αυτό σε κάθε μόριο της ύπαρξής σας και να τι μοιραστείτε με τα πάντα γύρω σας. Γνωρίζουμε ότι ο νους σας θα ήθελαν να είχατε περισσότερα να κάνετε. Και υπάρχουν πολλά να γίνουν. Εμείς απλά θέλουμε να ξεκινήσετε από αυτό το μέρος μέσα σας όπου το ξέρετε, και αισθάνεστε ότι αυτό είναι η αγάπη.

Μερικές φορές ένα γεγονός μπορεί να μην εκτυλίσσεται ακριβώς όπως θα αναμενόταν, αλλά αν έχετε αποφασίσει από την πλευρά της αγάπης, τελικά θα αποδειχθεί ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Στο σύνολο του τι συμβαίνει γύρω σας είναι πολύ μεγαλύτερο από ό, τι μπορεί να συλλάβει το τρισδιάστατο μυαλό σας. Ακόμη και οι λειτουργίες του σώματός σας είναι πολύ πέρα από τις ικανότητές σας για να τις καταλάβετε σε οποιαδήποτε στιγμή. Ο καθένας από εσάς είναι εβδομήντα τρισεκατομμύρια μικρά σύμπαντα. Είστε το άθροισμα όλων αυτών των συνδυασμών συνειδήσεων και ακόμα πολύ, πολύ περισσότερο. Και φυσικά, έχετε τον έλεγχο όλων αυτών. Το λέω αυτό χαριτολογώντας. Και όμως, θα βρείτε σε κάποιο σημείο όχι στο πολύ μακρινό μέλλον ότι όντως είναι αλήθεια.

Χαλαρώστε, λοιπόν, τα θαύματα που είστε. Αποδεχτείτε τις ευλογίες που ακόμα εκτυλίσσονται και οι οποίες είναι η προίκα σας σε κάθε στιγμή. Όταν αρχίσετε να αισθάνεστε τον αληθινό εαυτό σας, ο οποίος πάντα αναδύεται μέσα στο φως, απολαύστε το. Προσεγγίστε τον εαυτό σας στο τώρα και θα βρείτε την αγάπη. Μοιραστείτε το με τους πάντες και τα πάντα θα που θα συναντήσετε στη ζωή σας. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πιο πάνω. Δεν είστε το σκεύος του. Είστε ο αγωγός του. Όσα περισσότερα μπορείτε να μοιραστείτε από αυτόν, τόσο περισσότερα θα είστε σε θέση να κρατήσετε. Στη συνέχεια, θα διαπιστώσετε ότι όλα τα πράγματα που ανησυχούν το μυαλό σας θα πρέπει να επιλυθούν χωρίς την παραμικρή προσπάθεια.

Όλα αυτά τα πράγματα τα έχω ξαναπεί. Είστε εδώ γιατί τους γνωρίζετε ότι είναι αληθινοί. Αφήστε τη γνώση να σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα τώρα, και ο δρόμος για το σπίτι θα ανοίξει πριν από εσάς. Αποδεχτείτε τώρα την αγάπη και τις θερμές ευχές μου. Σας εύχομαι καλή και ένδοξη ημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation