Saturday, April 28, 2012

28 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Προσεγγίστε αυτά τα Γεγονότα με το Πνεύμα της Κατάπληξης, του Παιχνιδιού, και της Ευγνωμοσύνη



Σήμερα το πρωί θα μιλήσουμε σχετικά με τις αλλαγές που εκδηλώνονται στον εσωτερικό σας εαυτό. Πολλοί ρωτούν συνεχώς για τις συλλήψεις, τα οικονομικά και τη διακυβέρνηση; Αλλά εμείς σας λέμε ότι τα γεγονότα με τη αληθινή τους έννοια συμβαίνουν στο σώμα σας, το μυαλό σας, και το πνεύμα σας.

Τώρα ακούμε κάποιους να ρωτάνε, ποια είναι αυτά τα σωματικά συμπτώματα; Ποια είναι αυτά τα όνειρα; Γιατί είναι τόσο πολύ κουρασμένος; Γιατί κοιμάται τόσο πολύ; Γιατί δεν κοιμάται; Όλα αυτά τα ερωτήματα, και πολλά άλλα, είναι τα αποτελέσματα των αλλαγών που γίνονται στο φυσικό, συναισθηματικό, διανοητικό σας σώμα. Δεν γίνονται σε εσάς, αγαπητοί φίλοι. Αυτά προέρχονται από το αποτέλεσμα των προσευχών σας και από τις προθέσεις σας. Παρακαλούμε προσέχετε τα γιατί είναι οι καθαρότερες ενδείξεις που πραγματικά έχετε δει μέχρι τώρα, από όσα σας έχουμε πει. Είναι τόσο αληθινά όσο και οι τυχόν σεισμοί ή το τσουνάμι. Οι σεισμοί και το τσουνάμι είναι, στην πραγματικότητα, οι αντανακλάσεις των ανθρώπινων σεισμών και των τσουνάμι.


Σας έχουμε συμβούλεψε να προσεγγίσετε αυτά τα γεγονότα με το πνεύμα της κατάπληξης, του παιχνιδιού, και της ευγνωμοσύνης. Βλέπουμε πολλούς από εσάς να παίρνετε αυτές τις συμβουλές κατάκαρδα. Όταν βλέπετε τους φίλους ή τους γείτονές σας στενοχωρημένους από αυτά τα γεγονότα, παρακαλούμε ευγενικά να τους δείξετε πως να αντιστέκονται και πως να προσπαθήσουν να τα κατανοήσουν μέσα από την παλιά αντίληψής τους, έτσι ώστε να μην τους προκαλέσετε μεγαλύτερη πίεση. Σας λέμε, "Ξεδιπλωθείτε με αυτό. Προχωράτε με αυτό. Παίξτε με αυτό. "Αν κρατήσετε την πρόθεσή σας ψάχνοντας για τις νέες προθέσεις σας, θα βρείτε έναν τρόπο για να απολαύσετε κάθε ένδειξη της αλλαγής μέσα σας. Ναι, είναι πιθανό να υπάρξει δυσφορία, ενδεχομένως και κάποιος πόνος που εμπλέκονται σε μερικούς, ανάλογα με το είδος της αλλαγής που πρέπει να περάσει, αλλά η αποδοχή και η ευγνωμοσύνη θα εξασφαλίσει την ταχεία αφομοίωση των ενεργειών και των αλλαγών. Ζητείστε μας βοήθεια για την ενσωμάτωση των νέων συχνοτήτων στα σώματά σας, σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική, και θα την έχετε.

Ο νέος σας εαυτός που θα ανακαλύψετε θα σας ενθουσιάσει πραγματικά. Στην πραγματικότητα είστε ήδη το εν λόγω πρόσωπο, που είσαστε πάντα. Τώρα, επιτέλους, θα σας είναι και πάλι δυνατόν να ζήσετε στον κόσμο σας με νέες απόψεις. Αυτή είναι η περίοδος της ανόδου. Όπως πρόσφατα σας έχουν επισημάνει, υπάρχει και η περίπτωση να κληθείτε για τιμωρία. ‘Έχετε καλέσει τον καλύτερο εαυτό σας να έρθει με ζωντάνια μέσα σας και η πρόσκλησή σας έχει ακουστεί και έγινε αποδεχτή. Γιατί να μην έχετε στο σπίτι σας ένα πάρτι για το καλωσόρισμα, αγαπητές καρδιές; Γέλιο, χορό, ακόμα και κλάματα, αν έτσι αισθάνεστε. Δώστε τις ευχαριστίες σας στην κάθε μέρα και αφήστε τα να συμβούν. Αποδεχθείτε τις σκέψεις σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Δείξτε στον ανώτερο εαυτό σας πόσο ευπρόσδεκτος είναι. Ευχαριστείστε το δημιουργός σας για την ευκαιρία να βρίσκεστε εδώ σήμερα για να βιώσετε αυτό. Αυτό θα σας εξυπηρετήσει να περάσετε εύκολα μέσα από κάθε διαταραχή που θα εμφανιστεί μέσα ή έξω από εσάς.

Σας συμβουλεύουμε να μην αρνηθείτε να δείτε τι συμβαίνει γύρω σας, αλλά να κρατήσετε την εστίασή σας σχετικά με το τι συμβαίνει μέσα σας. Αυτά πράγματα που ήρθαν στην επιφάνεια της πραγματικότητας και θα κυκλοφορήσουν από την ανθρώπινη συνείδηση, δεν χρειάζεται να σας απασχολούν παρά πολύ. Αρκετά σύντομα θα πάψουν να υπάρχουν στον κόσμο για το καλό σας και για πάντα. Αφήστε τα να φύγουν αντί να κρατάτε στην αγκαλιά σας, τα νέα συναισθήματα, οι αντιλήψεις και τα όνειρα που βρίσκετε. Αύριο θα μιλήσουμε και πάλι τους φίλους μου. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation