Monday, April 16, 2012

16 Απριλίου 2012 Wes Annac


SanJAsKa: Η δουλειά σας μόλις έχει αρχίσει


 
Τα παλιά πρότυπα που εσείς έχετε δελεαστεί με τις εμπειρίες σας για πάνω από μια χιλιετία μετά από πολλές χαμηλότερες διαστάσεις, τώρα καταρρέουν μπροστά στα μάτια και τις καρδιές σας και αυτό είναι δύσκολο, είναι μια συνεχής διαδικασία που σας δημιουργεί πολλές αμφισβητήσεις σε πολλές πτυχές της αφύπνισή σας και τις αλλαγές που θα σας φέρουν μια τέτοια αφύπνιση.

Μπορείτε τώρα, να αντιλαμβάνεστε όλα τα θεία δυναμικά γύρω σας, ενώ πολλοί από εσάς δυσκολεύεστε να θεσπίσετε την πειθαρχία της αυτοσυγκέντρωσης για να λάβετε την αφθονία της ενέργειας που σας παρέχετε αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια πολύ καλύτερη άποψη και να αισθάνεστε τις υπέροχες αλλαγές που συμβαίνουν τώρα γύρω σας.


Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αγαπητές ψυχές, καθίστε πίσω, αναπνεύστε βαθιά και προσπαθήστε να αισθανθείτε τις ενέργειες που αποστέλλονται αυτή τη στιγμή στον κόσμο σας και στον εαυτό σας. Μεγάλη ενεργειακή αναδιάρθρωση για μεταρρυθμίσεις λαμβάνει χώρα στο παρασκήνιο, και όπως πάντα, αν θα μπορούσατε να αντιληφθείτε τις προοπτικές μας θα γνωρίζατε πλήρως ότι όλα είναι πραγματικά όπως θα έπρεπε.

Το εύλογο σημείο είναι το τι έχει τεθεί πριν από αυτό, ότι δεν έχουμε προοπτικές και ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το πεδίο εφαρμογής του τι γίνεται σε αυτό το σημείο.

Καθένας και κάθε ένας από εσάς με ενθουσιασμό ενσαρκωθήκατε στη Γη για να εκμεταλλευτείτε αυτή την δοκιμασία και να βρείτε τα Θεία, τώρα που γίνεστε χρυσές οντότητες και ενώ γνωρίζατε ότι στη λήθη που είχατε εμπλακεί με αυτή την ενσάρκωση σας στις χαμηλότερες διαστάσεις, ότι θα ήταν αρκετά δύσκολο και θα παρουσίαζε πολλά εμπόδια στην συνολική σας ανάπτυξη, παρʼ όλα αυτά έχετε αντιμετωπίσει τις πολλές προκλήσεις που σας παρουσιάστηκαν καταπρόσωπο και συνεχίζετε να το κάνετε αυτό επηρεάζοντας τα γεγονότα που εκδηλώνονται στη γενική συλλογική συνείδηση σας με συναισθηματικούς τρόπους.

Ακούμε τις κραυγές και τις επικλήσεις από πολλούς από εσάς για τα κράτη του κόσμου σας ότι είναι καιρός να αρχίσετε να αλλάζετε προς το καλύτερο, ενώ την ίδια στιγμή βλέπουμε και παρατηρούμε πολλούς από εσάς που απασχολούνται ακόμα και θεσπίζουν τα παλιά δικά σας πρότυπα.

Οι ζωές που βλέπουν τη δυνατότητα να εκδηλώνονται σε ευρύτατα διαδεδομένα θαύματα συρρικνώνονται πολύ περισσότερο. Είστε όλοι μεγάλης ζωτικής σημασίας για την εκδήλωση σε όλα όσα θέλετε να δείτε να αποδίδουν καρπούς. Το γεγονός αυτό έχει επαναληφθεί πολλές φορές και θα συνεχίσει να επαναλαμβάνετε, έτσι ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε όλες τις συνέπειες του τι λέμε.

Μια αλλαγή προς το καλύτερο, πρέπει να θεσπιστεί σε προσωπικό και σε ατομικό επίπεδο πριν από τη γενίκευση των αλλαγών που μπορεί να συγκεντρωθεί σε πλανητικό επίπεδο. Πολλοί από εσάς εξακολουθείτε να ασχολείστε με τους βαθιά ριζωμένους πόνους και κρατιέστε με τους πόνους, οι πόνοι και οι φόβοι, και κάθε ένας από εσάς που θέλετε να ανεβείτε και επιθυμείτε να δείτε αυτές τις αλλαγές να αποδίδουν καρπούς, πρέπει να περάσετε με επιτυχία πολλές από τις δοκιμασίες που έχετε υποσχεθεί στον εαυτόν σας όταν ενσαρκωνόσαστε στη Γη.

Οι δοκιμές που μιλάμε είναι εκείνες της εξεύρεσης για υψηλότερες και αγνότερες καταστάσεις συνείδησης, μέσα από τα μαθήματα που σας έδιναν για να μάθετε και οι κανόνες που τοποθετούνται πριν από εσάς για σας να θεσπιστούν στις ζωές σας που θα δείτε τη συνολική εμπειρία σας να ρέει πολύ πιο ομαλά και εύκολα.

Η εμπειρία της Γης υπήρξε μια από τις σκληρότερες εμπειρίες που σας έχει ποτέ προσφερθεί και τα πέπλα που έχουν τοποθετηθεί μπροστά στα μάτια σας είναι όντως παχιά, αλλά με τις τόσες πολλές στροφές σας προς το Φως με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς, για όσους από εσάς ψάχνετε για ενεργειακή βοήθεια για να θεσπίσετε την έναρξη των πολλών αλλαγών στη ζωή σας, θα αρχίσετε να την βρίσκετε αυτή τη βοήθεια σε αφθονία.

Δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια επί εκατομμυρίων ουράνιες και αγγελικές ψυχές που έρχονται στη Γη για να προσφέρουν την ενεργητική αυτή βοήθεια. Όσοι από εσάς είναι ενσαρκώσεις starseeds {σπόροι των άστρων} τους προσφέρετε αναρίθμητη βοήθεια πέρα από το πέπλο, σε σχέση με τη θέσπιση της κατάστασης στη ζωή σας, ώστε να σας δούμε να αποκτήσετε μεγαλύτερη και αγνότερη προοπτική.

Κάντε τις προσπάθειες για να συντονιστείτε σε αυτή τη βοήθεια που σας δίνεται και να συντονίζεστε με τις ενέργειες μας από όντα που σας δίνουν αυτή τη βοήθεια, καθώς κάθε φορά που κάνετε την προσπάθεια να κάνετε αυτό θα πρέπει να αισθάνεστε τις ενέργειές μας, στην καθαρή τους μορφή όπως μπορείτε να τις αντιληφθείτε.

Καθώς η συλλογική και ατομική ομιχλώδες αμνησία σας αρχίζει να απομακρύνετε, μπορείτε να βρείτε τις ενέργειες των ψυχών μας, οι οποίες σας βοηθούν σε όλο και λιγότερο παραμορφωμένες μορφές.

Εσείς θα μας βρείτε επικοινωνώντας μαζί μας ως αποτέλεσμα για ότι έχετε αποκτήσει υπηρετώντας την άνοδο τόσων πολλών ψυχών για την αφύπνιση του κόσμου σας, σε σημείο που το Φωτεινό Πλέγμα της αγαπητής Γαίας θα σας τροφοδοτεί με γεωμετρική πρόοδο κάθε στιγμή καθώς όλο και περισσότεροι από εσάς θα κάνετε τις προσπάθειες να αισθάνεστε και να ακτινοβολείτε μόνο αγνή Χριστική συνειδητή ενέργεια.

Κανείς δεν μπορεί να απομακρυνθεί από τις ενέργειες των υψηλότερων σφαιρών σε αυτό το σημείο, εκτός εάν εσκεμμένα, και βέβαια να είστε σίγουροι, ότι δεν μπορείτε να ισχυριστείτε ότι δεν σας δίνετε το σύνολο της βοήθειας που χρειάζεστε πέρα από το πέπλο.

Πολλοί έχετε πρόβλημα να βρείτε τη σύνδεση με εμάς και τη βοήθεια που δίνουμε σε κάθε έναν από εσάς, λόγω των καθιερωμένων μπλοκ και τους αέναους περιορισμούς στην έδρα τους, αρκεί να σας πούμε ότι όλοι οι περιορισμοί αυτοί απασχολούνται σε πολύ χαμηλότερες διαστάσεις για τις εμπειρίες σας.

Οι πολλοί περιορισμοί και τα πέπλα που έχουν τοποθετηθεί πάνω σας, ήταν για αμυντικούς σκοπούς και την επιβίωση, καθώς οι εμπειρίες σας στη Γη ήταν κάθε άλλο παρά εύκολες και αρκετά βαθιά ριζωμένοι οι πόνοι που πολλοί από εσάς έχετε συγκεντρώσει και είστε ακόμη σε αυτήν ακριβώς τη στιγμή που κρύβεται πίσω σας τις αέναες εμπειρίες.

Είχαμε μιλήσει πριν, πώς οι ψυχές στη Γη θα δημιουργήσουν ένα περίπλοκο Εγώ πάνω από τις ταλαιπωρίες και τους πόνους, ώστε να μην χρειάζεστε να τις αισθάνεστε ή να τις αντιμετωπίζετε, και θέλετε να γίνει γνωστό ότι το πολύ περίπλοκο Εγώ που όντος ενσωματωμένο πάνω από τον πόνο θα συγκεντρώνει πάνω από τους πόνους πολλές προηγούμενες ζωές του και αυτό είναι που θα επηρέαζε άμεσα τις ροές ενέργειας που θα αποστέλλονται στα σώματά σας, στο μυαλό και στην καρδιά καθώς και [ό, τι επηρέαζε] την αντίληψή σας για τέτοιες ενέργειες για την καθοδήγηση και τις συμβουλές που σας στέλναμε με αυτούς .

Έχετε ακούσει για τις ατέλειωτες πηγές για τη λογότυπο καθαρή ενέργεια που αποστέλλετε στον κόσμο σας μέσα από τις διάφορες πύλες ενέργειας, που συγκροτήθηκαν στην ατμόσφαιρα της Γαίας και μέσα από τα σώματα σας. Οι ενέργειες που αποστέλλονται μέσω αυτών των πυλών στην ατμόσφαιρα της Γαίας καθώς και μέσα από εσάς που είσαστε συνδεδεμένοι με αυτά, καθοδηγηθήκατε με τις ενέργειες μας από ανελθόντα όντα που σας στέλνουν αυτή την ενέργεια.

Πολλά αφυπνισμένα όντα εδώ στις υψηλότερες σφαίρες το έχουν κάνει ένα σύνηθες κομμάτι της πρακτικής να αποστέλλουν τακτικά τις αγαθές ενέργειές μας στη Γη, και όσοι από εμάς έχουν επικοινωνήσει με την ανθρωπότητα μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας μας, στέλνουμε μαζί με την αγάπη μας στα κανάλια καθώς και σε κάθε ένα από εσάς στη Γη.

Καθένας και κάθε ένας από εσάς θα μπορούσε να είναι και σε πολλές περιπτώσεις είναι τα κανάλια για τις ενέργειές μας, όπως πολλοί από εσάς κάνετε τις προσπάθειες να αισθανθείτε τις ενέργειες που αποστέλλονται από τις υψηλότερες σφαίρες για την αύξηση της καθαρότητας αυτή τη στιγμή, και πάλι με το συναίσθημα αυτών των ενεργειών σας, έχουμε την αίσθηση των ενεργειών μας να αφυπνίζει τα όντα που σας τις στέλνουν.

Έχουμε κωδικοποιημένη δική μας επικοινωνία, καθοδήγηση και συμβουλές στις ενέργειες που στέλνουμε και τα όντα που εργάζονται στις αστρικές σφαίρες της Γης διαδίδουν τέτοιες ενέργειες και ανακοινώσεις για τις ψυχές που έχουν στόχο τους να στείλουν.

Αυτά τα όντα που μιλάμε, που κατοικούν στα αστρικά βασίλεια της Γης , ήταν και είναι απαραίτητα για την πληροφόρηση. Οι ενέργειές μας που προσεγγίζουν τα κανάλια μας φθάνουν την κάθε ψυχή πάνω στη Γη που είναι δεκτική σε τέτοιες ενέργειες, χωρίς αυτές τις ψυχές ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για αυτό το απόλυτο παζλ θα έλειπε.

Αυτό ισχύει και για κάθε έναν από εσάς στη Γη, καθώς ακόμη και για όσους από εσάς έχετε κρατηθεί μακριά από την αντίληψη των πολλών, αλλά εκτελείτε την εργασία σας και συγκεντρώνεστε τις δικές σας εμπειρίες, είναι εξίσου κρίσιμο και σημαντικό καθώς είναι γνωστό στις ψυχές που φέρνουν αυτές τις αλλαγές και για κάθε έναν από εσάς που τις μεταφέρετε ότι είστε ένα κρίσιμο και ζωντανό κομμάτι στα ανώτερα επίπεδα του πάζλ που εκτυλίσσεται στην επιφάνεια του κόσμου σας αυτή τη στιγμή

Ξεκλειδώνετε τις διάφορες πτυχές του δικού σας ανώτερου εαυτού και ως εκ τούτου, βλέπετε περισσότερους από το λογότυπο της προσωπική σας ενέργειας που τροφοδοτείται από το Φωτεινό δίκτυο της Γαίας. Η ενέργεια μόλις ξεκλειδωθεί, κατανοείτε και ακτινοβολεί από τον εαυτό σας και αρχίζει να επηρεάζει τη συνολική ροή της ενέργειας που έχει σταλθεί στον κόσμο σας και μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό του Κόσμο.

Πολλοί από εσάς που δεν έχετε γίνει γνωστοί από το ευρύ κοινό, έχετε εκτελέσει εργασίες που ήταν πολύ χρήσιμες, αυτό εκτιμήθηκε πολύ από όλους στη Γαία και κάθε εμπειρία που αποκτήθηκε στη Γη, συμβάλατε στο «ξεκλείδωμα» τρόπον τινά της ανόδου τις επιφάνεια της Γης καθώς και την άνοδο στην επιφάνεια όλων σας.

Πολλοί από εσάς μπορεί να αισθάνεστε κατά καιρούς απηυδισμένοι με το ρυθμό των γεγονότων που εκδηλώνονται στη Γη, και γνωρίζουμε ότι αυτό συμβαίνει επειδή στις καθιερωμένες συλλογικές, τα πέπλα διατηρούνται πάνω από τα μάτια της πλειοψηφίας της ανθρωπότητας.

Θα πρέπει να πούμε ότι αυτά τα ίδια τα πέπλα ήταν σε πολλές περιπτώσεις [ακούσια] αποκαταστάθηκαν στο ευρύ κοινό στη Γη, καθώς πολλοί από εσάς έχετε πραγματοποιήσει ενέργειες σε αρκετά χαμηλότερες διαστάσεις και απάτες που είδαν το συλλογικό κάρμα σας να χρειάζεται να εκφραστεί με τέτοιους τρόπους.

Έχετε μεταφέρει πολλά από τα προβλήματα που τώρα υφίσταστε, αλλά τα προβλήματα αυτά έχουν αντληθεί και προσπαθούν να βγουν από τον έλεγχο από τις πολύ σκοτεινές οι ψυχές των οποίων η απλή ενσάρκωση στη Γη ήταν γραφτό να γίνει ένα μέτρο για το συλλογικό κάρμα σας που επρόκειτο να εκδηλωθεί.

Για τις ψυχές που μιλάμε έχετε ακούσει από πολλούς, και αρκεί να πούμε ότι η αντίληψη τους αποσύρθηκε καθώς εξελίσσονται τόσο ομαλά όπως ποτέ δεν είχαν.

Η απομάκρυνση αυτών των ψυχών και οι ελευθερίες που απορρέουν από αυτές για την ανθρωπότητα που φαίνεται να πλησιάζουν γρήγορα, και το λέμε αυτό με απόλυτη βεβαιότητα, διότι όχι μόνο από τα γεγονότα που έχουν εκδηλωθεί στη Γη και που ήδη σας έχουν δείξει ότι οι αλλαγές αυτές αρχίζουν επιτέλους να είναι σε εξέλιξη, αλλά λόγω των συλλογικών και ατομικών δυνάμεων, που εκδηλώνονται στην ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή και που τελικά ζητούν την εκτεταμένη εμφάνιση των συλλογικών που αποκαταστάθηκαν από τα δικά σας πέπλα και [την εμφάνιση] των ψυχών που εκπροσωπούν, καθώς τα πέπλα και οι εξαπατήσεις προς στον κόσμο σας, είναι γνωστοί ως οι Illuminati [κεφάλια].

Σας εκλιπαρώ τώρα να μην χάσετε την πίστη σας σε αυτή τη διαδικασία, όταν όλα είναι τόσο κοντά να αποδώσουν καρπούς, άλλωστε για ποιο λόγο να σπαταλήσετε μια πολύ καλή εμπειρία η οποία επί του παρόντος βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, στρέφοντας κανείς την πλάτη του σε αυτά τα σενάρια που παίζονται υπέρ της συνήθους δυσπιστίας και φόβου;

Όλοι έχετε ασχοληθεί με την δυσπιστία και το φόβο για αμέτρητες φορές σε όλη τη διάρκεια της εμπειρία σας, και τώρα σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη φάση της ανόδου της Γαίας και την απελευθέρωση της ανθρωπότητας, που επιτέλους τώρα με σαφή επιλογή θα στραφείτε μακριά από τις ενέργειες του φόβου και της δυσπιστίας, και θα προσεγγίσετε τις πραγματικότητες της καθολικής αγάπης, της αρμονίας, της ειρήνης και της αλήθειας μεταξύ όλων.

Καθένα και κάθε ένας από εσάς είστε αυτοί που τελικά θα αποφασίσετε πως θα επιτύχετε για την ελευθερία της ανθρωπότητας στο επίπεδο της πίστης και της απιστίας και θα δώσετε σε αυτή τη διαδικασία τη συνολική εκδήλωσή της, στην πραγματικότητα θα καθορίσετε το αποτέλεσμα περισσότερο από τους άλλους παράγοντες

Η άνοδος της Γης και η απελευθέρωση της ανθρωπότητας εδώ και πολύ καιρό έχει προφητευτεί και ότι έχει λεχθεί θα γίνει πραγματικότητα, καθώς και η τελική συλλογική αφύπνιση της ανθρωπότητας και η έκκληση για την αλήθεια, που έχετε δει την έναρξη της εμφάνισής της σε όλα όσα έχετε να περιμένετε να γνωρίσετε και να θυμάστε.

Κατά βάθος, όλοι ξέρετε τι έχει συμβεί στον κόσμο σας, και ξέρετε τις απάτες που εισχωρούν σχεδόν σε κάθε πτυχή της σημερινής καθιερωμένης πραγματικότητας των γενικών τμημάτων της κοινωνίας και των πολιτισμών σας.

Έχετε οδηγηθεί να πιστεύετε τόσο πολύ για την πλαστότητα της πραγματικότητάς σας, και μπορεί να αισθανόσαστε ότι η πλειοψηφία από εσάς είναι πλέον έτοιμοι για τις αποκαλύψεις αυτές, αλλά ακόμα κι έτσι, θα έχετε τόσους προβληματισμούς που τους κρατάτε μέχρι σήμερα.

Θα πρέπει να ενημερωθείτε για όλα όσα συνέβησαν στον κόσμο σας, ενώ ο βαθμός στον οποίο έχετε εξαπατηθεί υπήρξε πράγματι μεγάλος. Να είμαστε σίγουροι ότι μετά το αρχικό ενθουσιασμό σας για τις πρώτες εμφανίσεις και τις συλλήψεις, η ανθρωπότητα ως σύνολο θα είναι έτοιμη να ξεκινήσει να απορροφά αυτές τις αλήθειες που έχουμε για εσάς, καθώς θα συνεργαστείτε με άλλους για να βελτιώσετε την κατάσταση του κόσμου σας.

Στο βαθμό αυτό, υπάρχει πολύς προγραμματισμός. Έτσι, είναι πάρα πολλά έργα που θα απαιτήσουν μεγάλες ομάδες ατόμων για την λήψη ομαδικών αποφάσεων για να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε, μπορούμε να αισθανθούμε ότι πολλοί από εσάς θα είναι πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για να είναι ένα μέρος από τα πολλά σχέδια που ακριβώς αρχίζουν να σχηματίζονται και να μπαίνουν μαζί για να θεραπεύσουν τον κόσμο σας

Πράγματι, θα υπάρξει τόση πολύ δουλειά να γίνει και ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτής της εργασίας θα γίνει χωρίς την ανάγκη από την ενεργητική συμβολή της ανθρωπότητας, αυτός θα είναι ο κόσμος σας, η εμπειρία σας και η συλλογική και ατομική αφύπνισή σας που θα σας υποβληθεί και θέλουμε να εξασφαλίσετε ότι το ευρύ κοινό της κάθε περιοχής της επιφάνειας της Γαίας θα έχει μια ίση και ολοκληρωμένη άποψη σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται.

Ό, τι πρόκειται να συμβεί σε αυτό το σημείο, θα είναι για τον καθαρισμό της Γαίας και αυτό θα είναι με την αγάπη στις καρδιές μας και την αναγνώριση των συνεχών αγώνων σας και ότι σας ζητάμε να συνεχίσετε να το «κρατάτε γερά».

Για ότι έχετε εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση με όλο σας τον εαυτό, τελικά αρχίζει να αποδίδει καρπούς, και μάλιστα θα ήταν ανόητο να εγκαταλείψετε τις θέσεις σας αυτή τη στιγμή, όταν τόσα πολλά τελικά αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα, αλλά εμείς θα σεβαστούμε κάθε απόφαση που λαμβάνεται από κάθε ψυχή στη Γη, και θέλουμε όλοι να γνωρίζετε ότι αυτό που έχετε ήδη δώσει για την Ανάληψη της Γης είναι το πολυτιμότερο από ό, τι μπορείτε να εκφράσετε με λέξεις ή με ετικέτες.

Η βοήθειά σας έχει χρησιμοποιηθεί και να ενσωματωθεί στο συνολικό έργο των γεγονότων για να εκδηλωθεί στη Γη με εξαιρετικά θετικό τρόπο.

Όλη αυτή η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί με την ίδια επιτυχία, χωρίς να έχει υπάρχει η ενσάρκωση και η ενεργητική υποστήριξη του κάθε ενός από εσάς στη Γη, γι αυτό έγινε το κάλεσμα σε πολλές ψυχές πολλών διαστάσεων για να βοηθήσετε τον όμορφό χαμηλών διαστάσεων πλανήτη σας, να βρει τις υψηλότερες καταστάσεις της συνείδησης, όπου οι ίδιοι και όλοι κάποτε μαζί υπήρξατε ευτυχείς.

Να είστε έτοιμοι να υπάρξετε σε αυτές τις καταστάσεις της συνείδησης και πάλι όπως και πριν από τις μυήσεις σε υψηλότερες διαστάσεις της συνείδησης σας και της ευαισθητοποίησης σας. Να είστε προετοιμασμένοι για μια μαζική, δραματική απεικόνιση της αλήθειας για όλα όσα σας έχουν κρατηθεί κρυφά, γιατί υπάρχουν πολλά ουράνια φαινόμενα που προγραμματίζονται για μετά και κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων της αποκάλυψης που μπορεί να χάσετε το μυαλό σας.

Θα επεκταθούμε γιʼ αυτό, για το το συζητήσουμε περαιτέρω σε μεταγενέστερο χρόνο, δεδομένου ότι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε τη κατάληξη για να μην σας υπερφορτώνουμε αγαπητές όμορφες ψυχές με αυτές τις πληροφορίες.

Θέλουμε να δώσουμε ό, τι μπορούμε και αν μπορούμε να δώσουμε πολλά που θα είναι σίγουρα, αλλά και πάλι δεν θέλουμε να σας συναρπάσουμε με όλα όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας, θα πρέπει να σας γνωστοποιήσουμε τους πολλούς έντονους τρόπους στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που πλησιάζει γρήγορα, ο καθένας από εμάς σε αυτά τα άπειρα κλιμάκια της Δημιουργίας που επικροτούν τις μέχρι τώρα προσπάθειες σας. Απλά περιμένετε αγαπητές ψυχές, το έργο σας έχει μόλις αρχίσει!

Σας ευχαριστούμε SanJAsKa

Κανάλι: Wes Annac
Website: http://wesannac.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation