Thursday, April 26, 2012

26 Απριλίου Gabriel


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar





Χαιρετισμούς από τη Διοίκηση Ashtar.

Καθώς περνούν οι μέρες, μπορούμε να δούμε την αυξανόμενη προσδοκία μέσα στις καρδιές των εργατών του Φωτός. Μπορούμε να δούμε σε όλους σας να αυξάνεται το άγχος και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τι στιγμή είναι ότι το άγχος σας θα καταπραϋνθεί με το τέλος αυτών των εκδηλώσεων, όπως σας έχουμε υποσχεθεί για τις επόμενες ημέρες.

Γνωρίζουμε την αγωνία όλων σας, είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που διαδίδετε τις πληροφορίες από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη και μπορούμε να μιλήσουμε για την αγάπη που ξεχειλίζει από τις καρδιές σας, ότι είναι θεμελιώδους σημασίας για την εξύψωση του πλανήτη, και αυτό κάνει την εργασία μας πιο ικανοποιητική.


Δηλώνουμε ότι τις επόμενες μέρες η Γη θα βομβαρδιστεί από ηλιακές εκλάμψεις και ως εκ τούτου, όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη θα λάβουν αυτό το φορτίο της ενέργειας στο σώμα τους. Αυτό το κύμα της ενέργειας θα επιταχύνει περαιτέρω τη διαδικασία προσαρμογής του DNA σας. Θέλουμε επίσης να αναφέρουμε ότι αυτά τα κύματα της ενέργειας δεν θα σας προκαλέσουν πόνο, εκτός και άν έχετε χαμηλά επίπεδα ενέργειας. Για το λόγο αυτό, σας ζητάμε συνεχώς να αυξάνετε τις δονήσεις σας στις συμβατές συχνότητες από εκείνες που έρχονται στη Γη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, το βουητό /οι εμβολές στα αυτιά σας είναι ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα, καθώς επίσης μια σχετική πίεση στο εσωτερικό του κεφαλιού. Αυτό είναι ένα μέρος προσαρμογής της συχνότητας.

Θα πρέπει να διαλογίζεστε περισσότερο τώρα, αναζητώντας την αποσύνδεση από τον εξωτερικό κόσμο και να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας εαυτό, να τον εξετάζετε προσεκτικά με αγάπη και φως, βάζοντας στόχο όλα γύρω σας να είναι εναρμονισμένα.

Η ειρήνη στη Γη δεν εξαρτάται από την άφιξή μας, εξαρτάται από τον τρόπο που σκέφτεστε και εκφράζετε τις σκέψεις σας, που σήμερα πραγματοποιούνται σχεδόν αμέσως.

Η άφιξή μας θα είναι το θετικό συμπλήρωμα της επιθυμίας σας για την αλλαγή του κόσμου σας μέσα σας. Γιʼ αυτό μιλάμε τόσο πολύ: εμείς μπορούμε να το κάνουμε να προκύψει, μόνο εάν εσείς το αποφασίσετε. Σεβόμαστε την ελεύθερη βούλησή σας και αυτό σας το έχουμε κάνει γνωστό.

Μπορούμε να δούμε την ελπίδα μέσα στις καρδιές σας και είμαστε εδώ για να σας βεβαιώσουμε ότι δεν θα απογοητευτείτε. Ο χρόνος στον κόσμο σας συνεχίζει να επιταχύνεται και αυτός είναι ο καρπός της εργασίας των Μπλε Ανθρώπων που ενώνονται μαζί μας σε αυτό το μεγάλο έργο για το Φως.

Πολυαγαπημένοι μας, σε αυτό τον πλανήτη Γη, αυτό είναι μια ευκαιρία για όλους εσάς. Έχουμε έρθει με αγάπη για να σας δείξουμε πόσο υπέροχα πλάσματα είσαστε και ότι επίσης είμαστε η οικογένειά σας που θέλει να ανανεώσουμε τη φιλική μας γνωριμία.

Είμαστε τα αδέλφια και οι αδελφές σας και θέλουμε να ξέρετε ότι ο καθένας από σας έχει πολλά να κάνει πριν από την Ανάληψη.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που θα γίνεται η Αποκάλυψη, θα έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και θα σας χρειαστούμε.

Λίγο μετά τη γνωστοποίηση, χιλιάδες ερωτήματα θα γίνονται και αυτό θα οδηγήσει σε κάποια αναταραχή τα μέσα ενημέρωσης που θα απευθύνονται στην πληροφόρηση της παρουσίας μας με μεγάλη θεαματικότατα.

Μετά την κοινοποίηση, μην περιμένετε άμεση προσγείωσή μας. Αλλά να προετοιμάσετε την οικογένειά σας και τους φίλους που ακόμα δεν έχουν καταλάβει το νόημα της παρουσίας μας. Θα πρέπει να τους εξηγήσετε ότι η παρουσία μας είναι ειρηνική και ότι τίποτα δεν θα σας επιβληθεί, όπως κάποιοι ακόμα προσπαθούν να διαδώσουν.

Οι σκοτεινοί κάνουν τις τελευταίες τους κινήσεις για να χαλάσουν την εικόνα του προέδρου Ομπάμα. Στο πλαίσιο αυτό, θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι είναι ένας Εργάτης του Φωτός και μάχεται γενναία μέσα από το κλουβί του τα άγρια θηρία. Το κάνει πολύ καλά και αισθανόμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να θέσουμε το έργο της Γνωστοποίησης στα χέρια του.

Τις ερχόμενες εβδομάδες θα είσαστε πολύ απασχολημένοι και μπορούμε να σας πούμε ότι τα γεγονότα που προβλέπονται από τους Γαλαξιακούς για τον επόμενο μήνα θα αυξήσουν τις δραστηριότητες στον κόσμο σας. Για άλλη μια φορά να θυμάστε ότι κάθε ένας από σας φέρνει μια τεράστια δυνατότητα, γιατί έχετε προετοιμαστεί από πολύ καιρό πριν.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την παραπληροφόρηση που μπορεί να ξεκινήσει στα μέσα ενημέρωσης, ενδεχομένως να υπάρξει μια προπαγάνδα κατά της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας /της Διοίκησης Ashtar και θα πρέπει να την αναλύετε με την καρδιά σας, γιατί η καρδιά είναι αυτή που θα σας δώσει την ακριβή αλήθεια γιʼ αυτά που λέμε, ότι δεν έχουμε έρθει με καμία πρόθεση να εισβάλουμε και στη συνέχεια, να επιτεθούμε στην ελεύθερη βούλησή σας. Εμπιστευθείτε την αγάπη του Θεού που αγκαλιάζει τον κόσμο σας και όσοι πιστεύουν ότι είμαστε μια απειλή, δυσφημίζουν την αγάπη του Δημιουργού.

Θα πρέπει να γνωρίζετε από τώρα ότι έχουμε υψηλή τεχνολογία και αν θέλαμε να εισβάλουμε και να κυριαρχήσουμε τον κόσμο σας, δεν θα το είχαμε ήδη κάνει; Αναφερόμαστε σε αυτό, προκειμένου να συλλογιστείτε και να καταλάβετε ότι έχουμε έρθει ειρηνικά και θέλουμε το υψηλότερο αγαθό σας.

Μετά από τη συνάντησή μας, θα δείτε ότι είστε πραγματικά από τα αστέρια και θα επιθυμήσετε να επιστρέψετε σε αυτά. Είμαστε το μέλλον σας. Είμαστε η οικογένεια σας από τα αστέρια. Είμαστε ίδιοι.

Μείνετε στο Φως!

Κανάλι: Gabriel
Website: http://sementesdasestrelas.blogspot.pt/

Μετάφραση: Βούλα
  



No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation