Monday, April 23, 2012

23 Απριλίου, 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Εξερευνήστε ότι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά
Καλημέρα σε όλους που διαβάζετε αυτά τα μηνύματα. Είναι ένα λαμπρό πρωινό. Σας καλούμε τώρα να εξετάσετε τις δυνατότητες που σας ανοίγονται. Οι ικανότητες και τα ταλέντα σας αναπτύσσονται σε πολλές ζωές και έχουν αρχίσει να βγαίνουν από τα βάθη της ύπαρξής σας με την ευαισθητοποίηση σας.

Μπορεί να αισθανθείτε μια ώθηση για να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να γράψετε, να ζωγραφίσετε, να διδάξετε, να θεραπεύσετε τους άλλους, κλπ., πράγματα που φαίνονται άγνωστα σε εσάς. Πιθανόν η αντίδραση σας να είναι η σκέψη , "δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν ξέρω πώς." Η συμβουλή μας είναι να προσπαθήσετε να διασκεδάσετε σε ό, τι μπορεί αυτό να είναι. Πολύ πιθανό θα σας φέρει στην επιφάνεια τις ικανότητες ευαισθητοποίησης και ικανότητές σας που ποτέ δεν γνωρίζατε. Να θυμηθείτε τα όνειρα σας που έχετε κρατήσει από παιδιά και να τα προσπαθήσετε. Είναι πολύ πιθανό αόριστες αναμνήσεις να προσπαθήσουν να έρθουν στην επιφάνεια. Πιάστε αυτά και ξεσκονιστείτε τα μακριά. Ανακαλύπτοντας αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σας, τουλάχιστον, θα κάνετε την καρδιά σας να τραγουδήσει.


Είναι καιρός, αγαπητοί φίλοι, για να ξεκινήσετε να ανακαλύψετε τους καταπληκτικούς θησαυρούς που κρατάτε βαθιά μέσα σας. Μην ψάξετε για αυτούς, σαν η ζωή σας να εξαρτάται από αυτούς. Αντί να τα ανακαλύψετε με την έννοια της διασκέδασης, αναρωτηθείτε όπως όταν είσαστε παιδιά και διερευνούσατε το νέο σας κόσμο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξερευνήσει αυτό που κάνει την καρδιά σας τραγουδά και την ψυχή σας να χορεύει. Είστε τα εκπληκτικά και θαυμαστά τα παιδιά του Δημιουργού σας. Έχετε ταξιδέψει πολύ και έχετε μάθει πολλά. Κάθε φορά, κάθε τόπος, κάθε εμπειρία σας έχει διδάξει κάτι. Τίποτα δεν πάει χαμένο. Δεν υπάρχει ποτέ τίποτα. Ένας ολόκληρος θησαυρός τώρα σας περιμένει να ανοίξετε και να παίξετε μαζί του.

Δεν έχει σημασία ποιό είναι το όνειρό σας, σας προτείνουμε να βρείτε έστω κάποιο μικρό πράγμα σήμερα που θα μπορούσατε να κάνετε, κάθε μέρα και να το απολαμβάνετε. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να βρείτε τη χαρά σας. Η χαρά σας είναι ο σκοπός σας, αγαπητοί φίλοι. Δεν έχει σημασία αν το κάνετε ή δεν το κάνετε για να γίνετε διάσημος ή για να κερδίσετε βραβεία ως δώρα σας. Έχει σημασία που θα βρείτε την απόλαυση της καρδιάς σας. Φανταστείτε αύριο να ζείτε την απόλαυση της καρδιάς σας με όλους επάνω στη Γη σας.

Φανταστείτε τη χαρά της ανταλλαγής στην απόλαυση των γύρω σας και τη δική σας να τη μοιράζεστε μαζί τους. Είναι ακόμη πιθανό με κάποιο τρόπο να μπορέσετε να βρείτε ότι η χαρά αυτή που έχετε ήδη κάνει, ήταν ο σκοπός για να απολαύσετε αυτό που κάνετε. Είναι επίσης πιθανό να μπορέσετε να βρείτε και να απολαύσετε πάρα πολλά πράγματα, και αυτά να είναι μια χαρά. Σύμφωνα με τα λόγια σας, "Προχωρήστε το!"

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation