Sunday, April 22, 2012

22 Απριλίου 2012 Nada


Μήνυμα από την κυρία ΝΑΝΤΑ




Είμαι κυρία Nada από την 8η ακτίνα και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας φέρω αυτό το μήνυμα μέσα από το νέο κανάλι μου αυτή τη στιγμή. Αν διαβάζετε ή ακούτε αυτό το μήνυμα, τότε θα είστε πολύ καλά ενημερωμένοι για την μετάβαση που γίνεται στον πλανήτη Γη. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή κινούνται ευθυγραμμισμένα με το πρόγραμμα, όμως, έχω την αίσθηση ότι υπάρχει συνταρακτική ανυπομονησία μεταξύ των Εργατών του Φωτός.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι τα γεγονότα που είναι κοντά να συμβούν, θα συμβούν ακριβώς τη συγκεκριμένη στιγμή. Το χρονοδιάγραμμα για τα γεγονότα αυτά είναι ζωτικής σημασίας, λόγω του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι προετοιμασμένη για τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.


Όπως όλοι γνωρίζετε, θα πρέπει να καθαριστούν οι χαμηλότερες αρνητικές ενέργειες από τον πλανήτη σας. Αυτή η κάθαρση των αρνητικών ενεργειών αποτελεί μέρος της διαδικασίας που θα οδηγήσει τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς στην κατάλληλη στιγμή, ώστε η έκβαση να είναι προς όφελος όλων πάνω στη Γη που είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τη Γαία και να κινηθούν προς τα ανώτερα επίπεδα ενέργειες μαζί της.

Ως εκ τούτου, είναι κατανοητό, αν αισθάνεστε ανυπόμονοι και απογοητευμένοι με το χρόνο που παίρνουν αυτά τα γεγονότα να συμβούν, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε δυνατοί σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού. Ξέρουμε ότι μπορείτε να μείνετε ισχυροί στο φως σας καθώς πλησιάζουμε τη γραμμή του τερματισμού, και η γραμμή του τερματισμού είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία.

Είμαστε ευγνώμονες για το θάρρος σας και την ακλόνητη δύναμη σας και επικροτούμε όλους σας, για τους ρόλους που έχετε αναλάβει σε αυτή τη βαρυσήμαντη μετατόπιση των εποχών. Δεν είναι εύκολο. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς που έχετε διαδώσει τις πληροφορίες έχετε βρεθεί πίσω από την μπάλα 8.

Πολλοί από εσάς έχετε χάσει τη δουλειά σας τους φίλους, ακόμα και την οικογένεια σας. Αν μπορούσατε να δείτε πόσο κοντά είστε όλοι στην επιτυχία αυτού που ήρθατε εδώ να κάνετε, θα έπρεπε να καταναλώνεται μια εντελώς συντριπτική αίσθηση της αγνής χαράς. Αυτή η χαρά είναι αυτό που θα νιώσετε όταν θα ανταμειφθείτε για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά που έχετε αφιερώσει σε αυτό το έργο.

Οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας σας, θα πρέπει να έρχονται σε εσάς για να παίρνουν απαντήσεις. Θα χρειαστείτε τη γνώση και το φως σας για να τους παρηγορήσετε όταν θα περνούν τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής τους. Όταν συνειδητοποιήσουν ότι όλη η ενέργεια που έβαζαν στην δημιουργία της υλιστικής ζωής τους, δεν τους έχει προσφέρει τίποτα, εκτός από το κενό που τους άφησε.

Είστε εσείς, οι εργάτες του Φωτός που θα μεταφέρετε τη δάδα και θα οδηγήσετε τον κόσμο σας στη χρυσή εποχή. Σταθείτε περήφανοι, γιατί είναι τιμή να προχωρήσετε με τις δικές σας δυνάμεις. Εγώ είμαι η κυρία Nada της 8ης ακτίνας, και να θυμάστε, εάν μπορείτε να ονειρεύεστε, μπορείτε και να επιτύχετε.

Κανάλι: Wonderwall
Website: http://lightworkers.org/wonderwall

Μετάφραση: Βούλα
  



No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation