Wednesday, April 25, 2012

25 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ανοίξτε τα φτερά σαςΤώρα σας ενθαρρύνουμε και σας υποστηρίζουμε για τις προσπάθειές σας να ξυπνήσετε και να αποσυντονιστείτε από τον ύπνο, να συνειδητοποιήσετε ποιοι πραγματικά είστε. Οι κινήσεις στις καρδιές σας γίνονται πλέον όλο και πιο αισθητές με ενισχυμένο τρόπο. Ανοίξτε τα φτερά σας.

Καθώς αφουγκράζεστε τον εσωτερικό εαυτό σας, θα αρχίσετε να νιώθετε ποιοι πραγματικά είστε. Φανταστείτε με τι μοιάζει αυτό το φως που βλέπετε να πολλαπλασιάζεται από εκατομμύρια. Ξύπνησε ο κοιμισμένος δράκος. Ξύπνησε και πάλι ο φοίνικας. Σε όλο τον κόσμο αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της δύναμής σας, ώστε να ελέγχετε τον κόσμος σας και τον εαυτό σας. Κάθε μέρα περισσότεροι από εσάς εκδιώκουν εκείνους που κατοικούν ανάμεσα σε σας και τον Δημιουργό σας. Κάθε σκέψη σας, λέξη, προσευχή, πόνος και χαρά σας είναι, και ήταν πάντα, ακουστοί και αντιληπτοί από Όλους μέσα σε Όλα. Δεν χρειάζεστε κανέναν να φέρετε στα όνειρα και τις προσευχές σας για τη Μητέρα / Πατέρα σας. Έχετε ενημερωθεί από τον κάθε Κύριο που έχει σταλεί σε σας ότι οι απαντήσεις είναι μέσα στις καρδιές σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αυτονομία μεταξύ σας, όταν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις βρίσκονται βαθιά μέσα σας. Ακούστε, αγαπητοί φίλοι, ακούστε μόνο.


Τώρα είναι η αφετηρία αυτής της εποχής του χρόνου, αυτής της υπέροχης ανερχόμενης δύναμης της υλοποίησης αυτού που είστε και του σκοπού που ήρθατε να πετύχετε εδώ. Μπορείτε να απλώσετε τα χέρια και να βρείτε τις αδελφές και τους αδελφούς σας, βοηθώντας ο ένας τον άλλον σε κάθε εμπόδιο στο δρόμο τους. Στην προσπάθεια αυτή, θα διαπιστώσετε ότι, σε πνευματικά θέματα, ένα συν ένα δεν ισούται με δύο. Υπάρχει μια πολύ μεγαλύτερη αύξηση, καθώς κάθε ένας από εσάς βρίσκει τα ερείσματα στη διαδρομή του. Και οι αυξήσεις που συμβαίνουν κάθε μέρα τώρα παράγουν ένα ολοένα διευρυνόμενο ποτάμι των ψυχών πίσω σας.

Σταγόνες νερού αιώνων μπορούν να διαλύσουν πέτρα. Στις ορμητικές πλημμύρες μπορεί να αλλάξουν τοπία εν μια νυκτί. Η ανερχόμενη συνειδητότητά σας πλησιάζει το στάδιο των πλημμυρών. Τώρα κάθε μέρα όλο και περισσότερο αισθάνεστε το εισερχόμενο φως και καλωσορίζετε την αλλαγή μέσα σας. Αυτό έχετε ζητήσει και θα το λάβετε, όταν το ζητάτε για το καλό όλων.

Έχετε αφήσει τη φωλιά και τώρα δοκιμάζετε τα φτερά σας, αναρωτιέστε πώς θα μοιάζει το πέταγμα. Σε πολύ λίγο χρόνο θα γνωρίσετε τη χαρά της ελευθερίας σας. Φανταστείτε το τώρα, αγαπητοί φίλοι μου, και θα τα φέρετε στην πραγματικότητά σας όλα πιο γρήγορα. Θα μιλήσουμε και πάλι αύριο.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation