Sunday, April 22, 2012

22 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Κανείς δεν πίστευε ότι θα πετύχετε αυτό που έχετε
Το σημερινό μας θέμα είναι η αφύπνισή σας που πλησιάζει. Ποτέ πριν ο κόσμος σας δεν είχε εμπειρία αφύπνισης σε τόσο ευρεία κλίμακα. Η πολύ δύσκολη ανάβαση σας κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων και η χάρη του Δημιουργού μας έχει διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί.

Όταν αρχίσατε να αλλάζετε το σχέδιο για τον πλανήτη, κανείς δεν πίστευε ότι θα πετυχαίνατε αυτό που έχετε. Όχι μόνο το έχετε πετύχει αυτό, αλλά δημιουργείτε τώρα μια ανάληψη που παρόμοια της δεν έχει επιτευχτεί ποτέ σε κανένα σύμπαν. Ένα είδος δεν έχει μετατοπιστεί ποτέ από την τρίτη διάσταση σε μια υψηλότερη μαζί με τη σωματικότητά του. Ξέρω ότι το έχετε ξανά ακούσει αυτό, αλλά ξέρω επίσης ότι ούτε εσείς ούτε εμείς ξέρουμε τα πάντα για το πώς όλα αυτά θα συμβούν. Βλέπουμε να πλησιάζει ένα γεγονός που θα ανεβάσει τις ενεργειακές σας συχνότητες πάνω από οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει. Αυτό είναι τόσο ένα δώρο σε εσάς από τον Δημιουργό σας, όσο και δημιούργημα των αλλαγών της συνειδήσεώς σας. Η επικείμενη αύξηση της συχνότητας έχει ήδη αρχίσει να αφυπνίζει αυτούς που είναι ανοικτοί σε αυτό. Παρόμοια με τη διόγκωση που προηγείται από ένα τεράστιο κύμα στον ωκεανό, αυτό γίνεται ήδη αισθητό από πολλούς από εσάς. Εσωτερικές αλλαγές που γίνονται αισθητές από εσάς, συνοδεύονται επίσης και από φυσικές αλλαγές που δεν είναι ακόμη τόσο εμφανείς. Αυτά είναι απαραίτητα για την επιβίωση σας σε φυσική μορφή, αλλά θα σας επιτρέψουν επίσης να κάνετε αλλαγές στους εαυτούς σας, που εξακολουθούν να ακούγονται σαν παραμύθια στους περισσότερους από εσάς.


Η απροθυμία σας να μιλήσετε για αυτά τα πράγματα είναι κατανοητή, δεδομένου ότι δεν θα σας άρεσε η γελοιοποίηση που θα έφερνε αυτό. Απλώστε τα χέρια σας και σχηματίστε οικογένειες με ομοϊδεάτες σας που βιώνουν τα ίδια πράγματα όπως κι εσείς. Σας διαβεβαιώνουμε, ότι υπάρχουν τουλάχιστον μερικοί που μπορείτε να βρείτε. Ακόμα κι αν η κοινότητά σας βασίζεται στο διαδίκτυο ή στο τηλεφωνικό δίκτυο, η υποστήριξή τους θα είναι πολύτιμη. Ζητήστε το με την καρδιά σας και αυτές οι συνδέσεις θα εκδηλωθούν σε εσάς.

Απευθυνθείτε, επίσης, σε εμάς περισσότερο από ποτέ. Όσοι από εσάς δεν μας βλέπετε ... ακόμα ... θα μας αισθάνεστε σίγουρα. Αυτή είναι η πρόθεση μας, και ως εκ τούτου, είναι έτσι. Η πρόοδος που κάνετε, και θα κάνετε, θα γίνει ακόμα πιο εμφανής σε εσάς. Οι αισθήσεις σας θα οξυνθούν με τρόπους που δεν θα είστε σε θέση να εξηγήσετε σε όσους δεν είναι διατεθειμένοι να σας πιστέψουν. Έχοντας τις νέες οικογένειες γύρω σας θα μπορέσετε να παραμείνετε επικεντρωμένοι και να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Αυτοί που αρχίζουν να βλέπουν ότι όντως κάτι συμβαίνει, θα ρωτήσουν πότε θα είναι έτοιμοι. Η συμβουλή μας είναι να είστε αυτοί που είστε και να ανεβάσετε τον εαυτό σας όσο πιο ψηλά και όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Είτε το βλέπετε είτε όχι, το φως σας θα τραβήξει αυτούς που έχουν συμφωνήσει να σας βρουν. Είναι η απόφασή τους, βλέπετε. Ανοίξτε τα χέρια σας σε αυτούς και βοηθήστε τους να βρουν ό, τι μπορούν. Θα ξέρουν τι χρειάζονται. Και αν δεν μπορούν να το πουν, ζητήστε το μας και θα βοηθήσουμε. Να είστε καλοί, γεμάτοι αγάπη, καθώς επίσης και συμπονετικοί. Είναι η αληθινή σας φύση και είναι αυτό που θα χρειαστείτε.

Αποδεχτείτε τώρα τη στοργική μας αγκαλιά, αγαπημένοι μας φίλοι και θα μιλήσουμε πάλι αύριο.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα/Βασιλική
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation