Tuesday, April 17, 2012

17 Απριλίου 2012 Αρκτούριοι


ΜΗΝΥΜΑ από τους ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΥΣ: Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
Πολυαγαπημένοι μας, Είμαστε οι Ακτούριοι !

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια άποψη για τη συμμετοχή σας στην εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας στη Γη στο σύνολό της. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξετάσουμε αυτό το θέμα. Αλλά θα θέλαμε να σας δείξουμε αυτό: Κανένας, και λέμε: κανένας! δεν θα ξεχαστεί σε αυτήν την περίοδο των μεγάλων αλλαγών και δεν θα μείνει πίσω. Έτσι δουλεύει αυτή η διαδικασία;

Παρόλο που φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν δισεκατομμύρια ακόμα στην άγνοια των πραγματικών δρώμενων, σύντομα θα συμβούν μετασχηματισμοί σε όλα τα επίπεδα, το υλικό, το ψυχικό και το πνευματικό, και κανένας από αυτούς δεν θα μείνει πίσω.


Κανένας από αυτούς δεν θα συνεχίσει να είναι τυφλωμένος από το σκοτάδι και την άγνοια της Θείας Αλήθειας και ποια είναι η δική τους πραγματική ουσία, το δικό τους είναι.
Αυτό συμβαίνει διότι σε περίπτωση που ενσαρκώνεστε στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή με την επιθυμία να εξελιχθείτε, έχετε μια συγκεκριμένη σημασία για όλους εκείνους που επέλεξαν να είναι εδώ.

Αν και πολλοί-πολλοί ακόμα βρίσκονται σε βαθιά αμνησία για την πραγματική τους φύση και τη μοίρα του κόσμου σας, πηγαίνοντας μέσα από τις εμπειρίες, που μερικές φορές αυτές είναι από χαμηλότερα , επειδή αυτός είναι ένας τρόπος για να εκπληρώσουν το κάρμα τους, είτε γιατί με αυτή την εμπειρία θα είναι σε θέση να αφήσουν να μεταβούν αμέσως στις επιθυμίες τους στους κατώτερους κόσμους. Έχουν επιλέξει αυτά τα επίπεδα για να ολοκληρώσουν τους κύκλους των εμπειριών όσον αφορά την πυκνότητα, ενώ ταυτόχρονα τους δόθηκε η ευκαιρία να αφήσουν αυτή την πυκνότητα και όλους τους εμπλεκόμενους στο κάρμα πίσω.

Προκειμένου να είναι σε θέση να περάσουν μέσα από αυτό το μοναδικό συνδυασμό της εμπειρίας, πολλά όντα από άλλους κόσμους και διαστάσεις παρατάσσονται για την ενσάρκωση αυτή τη στιγμή.

Συζητάμε αυτό, έτσι ώστε να μην ανησυχείτε ή ακόμη και να κρίνετε τους ανθρώπους γύρω σας, που ακόμα αρνούνται να εξετάσουν την πραγματικότητα για το πώς ο κόσμος σας βρίσκεται σε λειτουργία για χιλιετίες.

Οι αδελφοί και οι αδελφές σας έχουν όλες τις συμβάσεις με όλους τους άλλους, ώστε να κάνουν δυνατή αυτή η μετάβαση.
Βλέπετε, όλα είναι ένα ενιαίο έξυπνο σχέδιο. Μην ξεχνάτε, ότι είστε μια ανθρωπότητα, μία ενιαία Θεία Συνείδηση ενσωματωμένη ως ένα ενιαίο σώμα με δισεκατομμύρια κύτταρα, ή άτομα, όπως ο εαυτό σας.

Όλα είναι μία μεγάλη ενορχήστρωση της αφύπνισης, η οποία λαμβάνει χώρα γιʼ αυτούς, οι οποίοι εξακολουθούν να κοιμούνται. Με αυτού του είδους την ενέργεια, δημιουργούν ένα διάστημα καθυστέρησης και αυτό θα φανεί απαραίτητο εμπόδιο που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε πνευματικά. Χειροπιαστές αλλαγές μπορούν να συμβούν ακριβώς εκείνη τη στιγμή, για όσους είσαστε ήδη στο δρόμο για την αφύπνιση και είστε πνευματικά έτοιμοι για αυτό. Αυτή τη στιγμή πολλοί από εσάς μπορεί να είναι ανυπόμονοι ή απογοητευμένοι ότι τίποτα πραγματικά ουσιαστικό δεν έχει αλλάξει στην καθημερινή σας ζωή.

Αλλά ακριβώς αυτή η αργή κίνηση παρέχει το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, το οποίο κινείται σε εσάς για να αναπτυχθείτε, να αναπτύξετε την αυθυπέρβαση και την εμπιστοσύνη στη δική σας Θεότητα, η οποία σας παρέχει στην πραγματικότητα το πλαίσιο για να αναζητήσετε τη θέση στην καρδιά σας.

Σας δίνει την ευκαιρία να καλλιεργήσετε την καρδιά σας, καθώς η εξωτερική κατάσταση δεν είναι αρεστή στην παλιά σας ταυτότητα, η οποία τείνει να αγωνίζεται στις πρώτες εξωτερικές αλλαγές, αντί για τις εσωτερικές αλλαγές.

Όλα είναι πραγματικά τακτοποιημένα, όπως θα έπρεπε να είναι! Μόλις η εσωτερική σας μεταμόρφωση έρθει σε μια ορισμένη ολοκλήρωση, τότε θα είναι η ώρα για τη μετατροπή του εξωτερικού σας κόσμου. Επειδή αυτός είναι ο νόμος της δημιουργίας, που πάντα ξεκινά πρώτα από το εσωτερικό, για να εκδηλωθεί προς τα έξω.

Και όταν η πνευματική σας διαδικασία έχει ωριμάσει, οι παλαιοί κάτοχοι της εξουσίας θα πρέπει να απομακρυνθούν, για τις μεταβάσεις του κόσμο σας. Πολλές από τις ψυχές που ακόμα κοιμούνται, θα τρίβουν τα μάτια τους, θα θυμηθούν ποιοι είναι και γιατί είναι εδώ! Η εμπειρία από τις ριζικές αλλαγές θα είναι το μεγαλύτερο έναυσμα για την αφύπνιση τους!
Τότε θα είστε σε θέση να υποστηρίξετε πλήρως την πνευματική ανάπτυξη των ατόμων που θα αρχίζουν να ξυπνούν από τη δύναμη αυτών των αλλαγών.

Βλέπετε τη δόξα αυτής της διαδικασίας, στην οποία όλοι βοηθάτε ο ένας τον άλλο;

Όσοι από εσάς που ήρθατε σε αυτό το χρονικό διάστημα από άλλα αστρικά συστήματα, από άλλες σφαίρες και διαστάσεις, και αυτές που έχετε κυρίως τους κάτοικους της γης σας τις τελευταίες χιλιετίες, όλοι έχετε ενωθεί σε αυτό για ένα μεγάλο σκοπό της θεμελιώδους πνευματικής μεταμόρφωσης. Μαζί με τη βοήθεια των Γαλαξιακών φίλων σας και τους εξανθρωπίσαντας ανελθόντες, εντός και εκτός του πλανήτη σας, με τη βοήθεια των κοσμικών εξουσιών και των συστημάτων, πολύ πέρα από την παρούσα ικανότητά σας να τους καταλάβετε, - όλες αυτές οι δυνάμεις και οι συνειδήσεις έχουν επιφέρει τις μεγάλες αλλαγές της εξέλιξης στον πλανήτη σας, και ως εκ τούτου, επίσης, την εξέλιξη σε πολλούς άλλους κόσμους και όντα, που σχετίζονται με τον κόσμο σας.

Φυσικά η ολοκλήρωση του Θείου Νέου Κόσμου δεν θα συμβεί μία φορά σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά θα είναι μια σταδιακή διαδικασία η οποία παίρνει "χρόνο"! Αλλά αυτή η διαδικασία έχει ήδη αρχίσει! Και αυτό είναι η πολύ καλή είδηση, αγαπητοί μου!

Μπορείτε να χαλαρώσετε πραγματικά ευτυχισμένοι και εμπιστευτείτε αυτή τη διαδικασία που εξελίσσεται, επειδή το φως είναι ήδη συνδεδεμένο με τον κόσμο σας και θα κάνει τη δουλειά του με κάθε ον, που έφτασε εδώ για αυτόν τον λόγο.

Γι 'αυτό μην ανησυχείτε ή αμφιβάλετε ότι η ανθρωπότητα δεν θα το κάνει αυτό ή δεν θα φέρει περισσότερη διαφάνεια στο σκοτάδι και τη δυστυχία.
Όχι! Αυτά τα σενάρια, πριν από λίγο καιρό ήταν ακόμα εφικτά, τώρα έχουν καταστεί αδύνατα! Έχετε ήδη ξεπεράσει το όριο στο Νέο Κόσμο σας, και δεν υπάρχει γυρισμός πια. Απλά δεν είναι δυνατόν!

Το φως έχει κερδίσει, καθώς και οι καρδιές σας! Τώρα πηγαίνετε και ονειρευτείτε με μια πλήρη και χαρούμενη καρδιά το νέο κόσμο σας! Ενωθείτε με όλους τους αδελφούς και τις αδελφές σας και με τη Γαία, το υπέροχο Πνεύμα του πλανήτη Γη σας!
Είναι καιρός να αφήσουμε πίσω όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα που συνδέονται με το παλιό κόσμο σας.

Θα βρείτε όλοι σας, μια δύναμη στην καρδιά σας, που ποτέ πριν δεν την είχατε αισθανθεί, καθώς θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε και να ενώνετε τις δυνάμεις σας, θα ενωθείτε σαν Ένα. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν, να γνωρίσετε τη δύναμη της Αγάπης, πράγματι, εσείς, ως ανθρωπότητα, θα μάθετε ότι η αγάπη ήταν πάντα το δικό σας μοναδικό σας θεϊκό δώρο.

Υπάρχει μια νέα δόνηση στον αέρα σας, ακούστε με το εσωτερικό σας αυτί, να ακούσετε τον ήχο του τραγουδιού, είναι μια μεγάλη δόνηση, που δεν μπορεί να την εμποδίσει το σκοτάδι ή να της μειώσει αυτόν τον ήχο. Αυτή η δόνηση είναι που περιβάλλει τη Γη σας. Αυτός ο κρυστάλλινος ήχος μεταμορφώνει τα πάντα! Και αυτό κάνει την καρδιά σας να τραγουδά!

Ανοίξτε αυτή τη συχνότητα, ανοίξτε κάθε κύτταρο του σώματός σας και αφήστε το να συντονιστείτε με αυτό. Αυτό είναι το πώς θα αυξηθεί το δικό σας φωτεινό πηλίκο. Όπως γνωρίζετε, οι δονήσεις είναι τα πάντα στην πορεία της εξέλιξης σας.

Μαζί δονούμαστε με το νέο τραγούδι της ένδοξης Επέκτασης του Θεού, Αυτό είναι το ΟΛΟ, που θα φέρει στο προσκήνιο τη Θεότητα στην τελευταία γωνιά του κόσμου σας και σε όλους τους γύρω κόσμους!

Είμαστε οι Ακτούριοι !

Κανάλι: Ute
Website: http://radiantlyhappy.blogspot.com/

Μετάφραση: Βούλα
  No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation