Sunday, April 29, 2012

29 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Το κύμα ξεκίνησε
Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι καιρός να μιλήσουμε για το μήνα που είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Πολλές πληροφορίες σάς έχουν δοθεί σχετικά με τις ευθυγραμμίσεις και τις δυνατότητες αλλαγής της ενέργειας. Όλες είναι χρήσιμες πληροφορίες να τις εξετάσετε.

Επίσης υπάρχει περίπτωση, οι ίδιες συχνότητες ευθυγράμμισης να αναδειχθούν ως ισχυρές αντιδράσεις από όσους δεν είναι ευθυγραμμισμένοι με την αγάπη και το φως. Σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε την εστίασή σας ελαχιστοποιημένη σε απόσπαση προσοχής, για να μην αποδιοργανωθείτε. Τώρα αρχίζει η πλήρης ανάληψή σας, η προσοχή σας και η εστίασή σας προς αυτό τον στόχο είναι τα σημαντικότερα από οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει γύρω σας. Εσείς εκπληρώνετε απλά την καθημερινότητά σας, μόνο αυτό χρειάζεται και τίποτα περισσότερο. Αυτή η εστίαση θα είναι αρκετή, για να διασφαλίσετε ότι είστε εκεί όπου θα πρέπει να είστε, όταν χρειαστεί να είστε εκεί, και να είστε σε θέση να κάνετε οτιδήποτε υπάρχει και μπορείτε να το κάνετε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για σας να πλάθετε τίποτα περισσότερο από αυτό.


Έχετε φέρει μαζί σας σε αυτή το μικρή συγκέντρωση το μέρος που χρειάζεστε για να παίξετε και την ικανότητα για να το παίξετε. Είναι καιρός τώρα να κοιτάξετε βαθιά στον εαυτό σας και να ανακαλύψετε ποιοι είστε. Το πέπλο που ήταν μπροστά σας αποσύρθηκε. Ένα τεράστιο κύμα υποστήριξης και αγάπης χτίζεται, για να σας φέρει επιτυχία. Οδηγήστε αυτό το κύμα στην ακτή, αγαπημένοι μου. Περιμένατε πολύ για αυτό. Το κύμα ξεκίνησε.

Υπάρχουν μερικοί από εσάς που μόλις αρχίσατε να αισθάνεστε αυτή την αλλαγή επάνω σας. Μην ανησυχείτε καθόλου. Καθώς μπορείτε, να είστε οι πρωταθλητές σε αυτή την περιήγηση. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, με εμάς μέσα σας, και καθώς θα απολαμβάνετε αυτή τη βόλτα, θα μπορέσετε να βρείτε ικανότητές σας που ποτέ δεν υποψιαστήκατε ότι είχατε. Θα διαπιστώσετε συναισθήματα και αντιλήψεις που ποτέ δεν γνωρίζατε. Θα δείτε τον εαυτό σας με νέα μάτια. Αυτά που πάντα θεωρούσατε σημαντικά θα αρχίσετε να τα απορρίπτετε. Αφήστε όλα αυτά να συμβούν τώρα, γνωρίζοντας ότι έχετε ενσαρκωθεί με το νέο σας πρόσωπο, το επόμενο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή.

Οι μάσκες σας πέφτουν, θα γίνετε οι αληθινοί εαυτοί σας, για να σας δουν όλοι. Απολαύσετε με κατάπληξη αυτό που πραγματικά είναι δικό σας. Ελάτε τώρα μαζί, αγαπητοί μας αδελφοί και αδελφές. Υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλο με το φως και την αγάπη σας. Το φως στην άκρη του τούνελ είναι πράγματι ο λαμπερός ήλιος του εαυτού σας. Φέρτε το δικό σας φως στην πυρκαγιά.

Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε μαζί σας και θα σας υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Καλούμε τον καθένα από εσάς να βρείτε τη δική σας σύνδεση με εμάς. Μέχρι αύριο, να είστε σε ειρήνη και χαρά.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation