Tuesday, April 17, 2012

17 Απριλίου 2012 Μελχισεδεκ


Μελχισεδεκ


image source


Πολυαγαπημένοι μου,

Αυτές τις μέρες ο καθένας σας έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ισορροπία, την αρμονία και την ενσωμάτωση σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής του και αυτό θα συνεχιστεί έως ότου όλα τα μέρη σας που δεν τα περιβάλει η αγάπη να τα αγαπήσετε με πληρότητα. Αυτό θα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό καθήκον σας καθώς και ο στόχος σας τώρα, συνειδητοποιήστε ότι είστε οι δημιουργοί τις ζωές σας και ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη της επιτυχίας στην προσωπική, την κοσμική και πλανητική σας άνοδο. Η αγάπη και η συμπόνια για τον εαυτό σας είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας, αν δεν μπορείτε να αγαπάτε τον εαυτό σας άνευ όρων, είναι σχεδόν αδύνατο να αγαπάμε τους άλλους με τον ίδιο τρόπο.


Είστε ένα μικρό μονοπάτι μακριά από αυτό, καθώς θα συνεχίζετε να εργάζεστε για τον καθαρισμό σας και την αφομοίωση των ανώτερων κοσμικών συχνοτήτων που περνούν μέσα από τα τσάκρα του στέμματος σας από το Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο. Η μεγαλύτερη έμφαση απαιτείται στην ενεργοποίηση των τσάκρα των Αστέρων της Γης σας που είναι περίπου έξι έως δώδεκα ίντσες κάτω από τα πόδια σας. Με μια όμορφη οπτικοποίηση όμορφου λευκού φωτός σε αυτόν τον τομέα κάτω από τα πόδια σας και στη συνέχεια να ριζώνει μέσα στο κρυστάλλινο διαμάντι της καρδιάς της Μητέρας Γης, θα επιτρέψει την θεραπεία και την υποστηρικτική ροή της ενέργειας να έρθει σε εσάς από την καρδιά της μέσα από τα πόδια σας και μέχρι την σπονδυλική σας στήλη, που θα ανταποκρίνεται στο τσάκρα της καρδιάς σας με στις κοσμικές ενέργειες του Κεντρικού Ήλιου.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να χαλαρώσετε όσο μπορείτε κατά τις προσεχείς ημέρες και μήνες, ζήστε τη στιγμή για να δεχθείτε τη ροή της ενέργειας που έρχεται μέσα σας. Είστε πολύ ενεργειακά Όντα και η επίδραση της ακτινοβολίας των ενεργειακών χαρακτηριστικών του συστήματός σας είναι η δημιουργία της εξύψωσης της μεγαλύτερης μάζας στο συνειδησιακό σας πλέγμα. Καθώς περπατάτε πάνω στη Γη, διευρύνετε το αυρικό σας πεδίο, αρχίζοντας να συνδέεστε μεταξύ σας και αυτή με τη σειρά της, αυξάνει το φως που ρέει μέσα από το κρυσταλλικό πλέγμα της Γης. Αυτό το πλέγμα είναι το δίκτυο πληροφοριών που σας συνδέει με τις τελευταίες αναβαθμίσεις που υπάρχουν και τις νέες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανόδου.

Χρησιμοποιήστε τους εσωτερικούς σας πόρους για να ευθυγραμμιστείτε με αυτό το πλέγμα του Φωτός και της ενέργειας και εξασφαλίστε την πρόθεση και η εστίασή σας να είναι μόνο για το υψηλότερο καλό για όλους, οτιδήποτε οραματίζεστε είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να εκδηλωθεί σε ατομικό και παγκόσμιο επίπεδο στη ζωή σας στο υψηλότερο πνευματικό επίπεδο. Εμείς από τις υψηλότερες σφαίρες σας περιβάλλουμε με την αγάπη και την υποστήριξή μας, αλλά αυτό που είστε εσείς, οι φωτεινοί πολεμιστές του εδάφους μας που χρειάζεστε να οραματίζεστε, με πρόθεση και ΖΗΤΑΤΕ το ανώτερο καλό ως αποτέλεσμα σε όλες τις σκέψεις σας. Να ξέρετε ότι οι σκέψεις και οι προθέσεις σας να ενταθούν αμέσως και ενισχύονται σε δύναμη και εξουσία, έτσι ώστε όλοι πάνω, μέσα, γύρω και πάνω από τη Γη θα ανυψώνεστε όλο και σε μεγαλύτερες διαστάσεις της έκφρασης και της εκδήλωσης.

Όλες οι προσπάθειές σας κάνουν τεράστια διαφορά, έστω και αν δεν γίνονται αισθητές στο γυμνό μάτι σας. Αν παρατηρήσετε τις τάσεις που λαμβάνουν χώρα, θα δείτε τις λεπτές διαφορές με τον τρόπο που εκείνοι γύρω από εσάς ενεργούν, μιλούν και ζουν την καθημερινότητά τους. Υπάρχει πιο προσεκτική σκέψη, περισυλλογή και η εξέταση λαμβάνει χώρα πριν από τις δράσεις που λαμβάνονται και οι άνθρωποι αρχίζουν να αναλαμβάνουν την ευθύνη σε κάθε γεγονός της ζωής τους. Αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι, διότι σημαίνει ότι το έργο που έχετε κάνει όλοι ως μέρος από τις συμφωνίες της ψυχή σας πριν καν πατήσετε το πόδι σας σε αυτόν τον πλανήτη έρχονται τώρα να αποφέρουν καρπούς με το θάρρος σας, τη δύναμη σας, την επιμονή σας και αυτή η δύναμη αρχίζει τώρα να φέρνει τους καρπούς της εργασίας σας που θα βιώσετε την ωρίμανση των καρπών που δεν είχατε καν γνωρίσει ή γνωρίζατε ότι είχατε.

Εμείς από τις υψηλότερες διαστάσεις είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο σπίτι σας. Η ανάμειξη των νέων σας διαστάσεων, είναι ένα θέμα που θα λάβετε Παγκοσμίως με μια διαφορετική αντίληψη του χρόνου από αυτή που αισθανθήκατε αυτή τη στιγμή. Αργά και σταθερά φέρνει την νίκη και την επιτυχία, αυτή η συμβουλή θα είναι πολύ καλή στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα και σε εκείνους που βρίσκονται στη σφαίρα της επιρροής σας. Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν και τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε την αγάπη στον εαυτό σας και να θεραπεύσετε όλες τις πλευρές που εξακολουθούν να απαιτούν την προσοχή σας.

ΕΙΜΑΙ ο Μελχισεδέκ

Κανάλι: Marlene Swetlishoff

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace, www.therainbowscribe.com

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation