Monday, April 16, 2012

16 Απριλίου 2012 Ουριήλ


Αρχάγγελος Ουριήλ: Θεραπεύσετε τον Ενεργειακό σας Χώρο

Ο καθένας από εσάς ζει σε ένα ενεργειακό χώρο που αντιστοιχεί στη δόνηση και τη συχνότητα των μαθημάτων σας και του ταξιδιού θεραπείας σας. Μέσα σε αυτό το χώρο προσελκύετε πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν δύο αποστολές. Η πρώτη αποστολή είναι να συνδεθούν μαζί σας για τη θεραπεία σας στο ενεργειακό επίπεδο. Η δεύτερη αποστολή είναι να διατηρήσουν αυτή την ενέργεια έως ότου ολοκληρωθεί η θεραπεία σας. Ενώ μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους για την παρεμπόδιση της ροής της ενέργειας στη ζωή σας, όμως αποτελούν μέρος του ταξιδιού σας και διατηρούν την ενέργεια σάς, για να ολοκληρώσετε το θεραπευτικό σας ταξίδι. Αυτή είναι η δέσμευσή τους απέναντί σας και θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη διατήρηση της ενέργειας, έως ότου ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας.


Το συμβόλαιο της ψυχής που ενσαρκώνετε έχει σκοπό τη θεραπεία και τη μετάβαση. Η υλοποίησή του είναι το μεγαλύτερο ταξίδι που έχετε αναλάβει, ένας ενιαίος σκοπός αυτής και όλων των ζωών σας. Αυτός είναι ο σκοπός της ζωής του συνόλου της ανθρωπότητας. Όταν επιτρέψετε στη θεραπεία να σας συμβεί, καθαρίζετε τον ενεργειακό σας χώρο που οι άλλοι σας κρατούν και στη συνέχεια απελευθερώνετε αυτή την ενεργειακή συχνότητα. Όταν όμως δεν υπάρχει η συνειδητή αναγνώριση αυτού του συμβολαίου, η επιθυμία και η πρόθεση για θεραπεία, όπως και η δράση που απαιτείται για την πραγματοποίησή της, τότε αισθάνεστε κολλημένοι, αφού ο ενεργειακός χώρος δεν απελευθερώνεται μέχρι να ολοκληρώσετε την θεραπεία που έχετε υποσχεθεί.

Θεραπεία είναι η υπόσχεση που έδωσε ο καθένας από εσάς στην Πηγή, είναι η δέσμευση της ψυχής να επιστρέψει στην ενέργεια της Γης στις υψηλότερες συχνότητες της άνευ όρων αγάπης. Ο καθένας από εσάς έχει δώσει αυτή την υπόσχεση και ο καθένας από εσάς θα επιστρέφει στην ανθρώπινη μορφή μέχρι να την ολοκληρώσει. Δεν υπάρχει χρονικό όριο, δεν υπάρχει τιμωρία για τη μη ολοκλήρωσή της και δεν υπάρχει καμία κρίση για το πόσο καλά θα το κάνετε. Όμως υπάρχει μια δέσμευση για την μετατροπή της συχνότητάς σας έξω από τον ενεργειακό χώρο της θεραπείας σε υψηλότερη δόνηση, στην οποία θα επιτρέπετε ασυνείδητα, μέχρι να ολοκληρώσετε τη θεραπεία που έχετε δεσμευτεί. Και ο καθένας σας από τις ίδιες ομαδικές ψυχές, θα συμμετέχει στην εκπλήρωση της υπόσχεσής σας.
Όλη η διάρκεια της ζωής σας είναι ευθυγραμμισμένη με τη θεραπεία και δεν μπορείτε να μετακινηθείτε σε υψηλότερη δόνηση, εάν δεν ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας. Γνωρίζοντας την υπόσχεση που δώσατε για την θεραπεία, ότι σάς επιτρέπει να προχωρήσετε σε υψηλότερη δόνηση, εφόσον συγχωρήσετε και αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας και τον καθένα από τον ενεργειακό σας χώρο θεραπείας και ορίσετε την πρόθεση για τη ζωή σας πέραν της θεραπείας. Θέλετε να ζήσετε την αγάπη, χαρά, αφθονία και ειρήνη; Αυτά είναι διαθέσιμα έξω από τον ενεργειακό χώρο της θεραπείας. Επιθυμείτε να έχετε περισσότερη πληρότητα, αρμονία και ευχάριστες σχέσεις; Αυτές επίσης είναι διαθέσιμες έξω από το χώρο της ενεργειακής θεραπείας. Όταν επιτρέψετε τη θεραπεία να συντελεστεί, θα απελευθερωθείτε και θα κινηθείτε πέρα από το σκοπό της θεραπείας σας και μέσα στην πρόθεση σας, επιλέγοντας και δημιουργώντας τον παράδεισό σας στη Γη, που θα ολοκληρώσει τόσο την πραγματικότητά σας, όσο και της Γης.

Κανάλι: Jennifer Hoffman
Website: http://www.urielheals.com/default.html

Μετάφραση: Βούλα
  

1 comment:

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation