Thursday, April 19, 2012

19 Απριλίου 2012 Gabriel


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar





Χαιρετίσματα από τη Διοίκηση Ashtar.

Οι ηγέτες σας έχουν αποφασιστεί και έχουμε ήδη μια ημερομηνία κλειδί για την αποκάλυψη. Οι σύμμαχοί μας έχουν λειτουργήσει καλά μέσα σε αυτή τη χρονική διάρκεια για την επίτευξη αυτής της επιτυχίας.

Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το επίτευγμα, το οποίο είναι από όλους μας. Η ανακοίνωση θα δοθεί από τον Πρόεδρο Ομπάμα στις επόμενες μέρες, και αυτό θα σοκάρει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ύπαρξή μας είναι το αποτέλεσμα της φαντασίας κάποιου.

Ζητάμε από αυτούς που πιστεύουν στα λόγια μας που στέλνονται μέσω καναλιών επικοινωνίας μας εδώ και πολύ καιρό πριν, να τους ηρεμήσετε.


Θα υπάρξουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν. Θα υπάρξει μια πλημμύρα ανθρώπων που θέλουν να λάβουν μέρος στα μεγάλα πολιτικά συνέδρια, επιδιώκοντας εξηγήσεις για τους λόγους της τόσο μεγάλης μυστικότητας.

Σας ζητούμε να παραμείνετε ήρεμοι και με εμπιστοσύνη στον Θεό. Τα κατάλληλα μέτρα θα ληφθούν για εκείνους που έχουν αποκρύψει αυτές τις πληροφορίες από εσάς, που ήταν πάντα διάσπαρτες παντού, ακόμα για πολλούς που αρνήθηκαν να πιστέψουν σε αυτές, αν και υπήρχαν τόσα πολλά στοιχεία.

Η ιστορία μας έχει σημαδέψει στον πλανήτη σας, με τις κατασκευές μας. Ως ένα μικρό παράδειγμα θα αναφέρω το Νησί του Πάσχα ...

Δακτυλικά αποτυπώματα μας υπάρχουν παντού και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Όσοι ανήκουν στα προγράμματα της Ελίτ με κάποιο τρόπο θα σας παρουσιάσουν κάποιες δικαιολογίες, σχετικά με τα στοιχεία που μας έχουν απομείνει στον πλανήτη σας όταν είχε μπει σε καραντίνα. Για ένα διάστημα τα σχέδιά τους ήταν επιτυχή.

Κάθε ένας από σας έχει ένα σημάδι από την ιστορία, καθώς εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές. Τώρα έχετε την θεία ευκαιρία να ανέβετε μόνιμα στο Φως.

Πολυαγαπημένοι μας, ο χρόνος της αναμονής έφτασε στο τέλος και μαζί του η χαρά της εργασίας θα ολοκληρωθεί. Τώρα δεν υπάρχει τίποτα για να σταματήσει το κύμα των πληροφοριών που θα απλώνεται σε όλο τον κόσμο κάθε μέρα.

Να θυμάστε ότι η παρουσία μας θα είναι δυνατή μόνο με την "έγκριση" σας, διότι ο πλανήτης είναι δικός σας και χρειαζόμαστε την άδειά σας για να προσγειωθούμε.

Θα περιλαμβάνουμε όλα όσα έχουμε πει όλη την εβδομάδα και το επαναλαμβάνω, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις μεγάλες επιδείξεις πάνω από όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις.

Εμείς θα πετάξουμε πάνω από τις μεγάλες πόλεις, κάνοντας επιδείξεις και έχοντας πάντα το μητρικό σκάφος πάντα κοντά μας.

Θα δείξουμε ότι είμαστε μια καλά οργανωμένη ομάδα, ότι δουλεύουμε συγχρονισμένα και ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να εμποδίσει την απόδοσή μας.

Τα σκοτεινές δυνάμεις ήδη γνωρίζουν αυτά γεγονότα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας σταματήσει, διότι έχουμε υψηλότερες παραγγελίες για να εξουδετερώσουμε κάθε απόπειρα που θα μπορούσε να βλάψει την παρουσίαση μας με ειρηνικό τρόπο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν το φόβο μεταδίδοντας μέσω τηλεοπτικού σταθμού ζητώντας την υποστήριξή σας για την επίθεσή τους. Μερικοί άνθρωποι θα τους στηρίξουν, αλλά θα είναι μόνο ένα μικρό ποσοστό σε σύγκριση με τις χιλιάδες των ανθρώπων που μας περιμένουν με ανοιχτές τις αγκάλες.

Εμείς δεν θα έρθουμε να πολεμήσουμε και δεν θα κουραστούμε να το λέμε. Θα έρθουμε ειρηνικά. Να ξέρετε ότι έχουμε την απαιτούμενη τεχνολογία για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης κατά των χιλιάδων σκαφών που έχουμε, χωρίς να προκαλέσουμε καμία απώλεια ζωής.

Μπορούμε να εξουδετερώσουμε πυραύλους / εκτοξεύσεις πυραύλων, όπως κάναμε πρόσφατα στην Κορέα ... Μπορούμε να εμποδίσουμε απλά ορισμένα από τα όπλα που εκτοξεύονταν εναντίον μας. Τα όπλα μας είναι ισχυρά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε για να απειλήσουμε τη ζωή σας. Να γνωρίζετε ότι σεβόμαστε τη ζωή.

Προφανώς όλα είναι ήρεμα στον κόσμο σας, παρακαλούμε να αισθάνεστε ειρήνη στην καρδιά σας, όταν ο δημιουργός δώσει το πράσινο φως για την έναρξη αυτών των εκδηλώσεων ...

Αγαπημένοι μας, είμαστε κυριολεκτικά ανάμεσα σας στον Πλανήτη Γη.

Εμείς περιμένουμε ανυπόμονα για την ανακοίνωση που έχουμε υποσχεθεί, από τότε που λάβαμε τις πληροφορίες από τους συμμάχους μας ότι θα είμαστε στη "Χ" ημέρα.

Προσβλέπουμε και ζητούμε από όλες και όλους σας να δονείστε από το Φως, διότι όταν αυτό συμβαίνει, τίποτα δεν θα εμποδίσει το κύμα των πληροφοριών που πρέπει να εξαπλωθεί.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους εσάς στη Γη.

Ο Θεός να σας ευλογεί.

Είμαστε η οικογένεια σας από τα αστέρια. Είμαστε όλοι Ένα.

Κανάλι: Gabriel
Website: http://sementesdasestrelas.blogspot.pt/

Μετάφραση: Βούλα
  



1 comment:

  1. Εμείς έχουμε τες αγκάλες ανοικτές και περιμένουμε.
    Μη μας κρατάτε σε αναμονή την οποία λόγω της ζωής που ζήσαμε την εκλάβομε ως ΘΑ ΘΑ ΘΑ!
    Εσείς έχετε την γνώση να μας καταλάβετε ενώ εμείς ακόμα.
    Δώστε αποκαλήψεις που να τες καταλαβαίνομεν ξεκάθαρα και όχι με γρίφους.
    Γιά να δούμε τι μας επιφυλάσσετε μέσον Ομπάμα! ! !

    ReplyDelete

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation