Monday, April 16, 2012

16 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ένα σύντομο χρονικό αναταραχής που ακολουθείται από την ευτυχία μια για πάνταΣας ενθαρρύνουμε να δείτε την κατανόηση των συνολικών μηνυμάτων όλων των καναλιών μας που εξαπλώνεται μακριά και ευρέως ανάμεσα σε όλους όσους τους ακολουθούν. Άγγελοι, ανελθόντες, και τα αδέλφια σας από τα αστέρια, όλοι σας έχουν δώσει την ίδια βασική πληροφόρηση? Και, όπως αναμενόταν, ήταν εύκολο να την απορροφήσετε καταβροχθίζοντας την.

Αυτό, σε συνδυασμό με την ταχεία αύξηση της δόνησης των χαρακτηριστικών σας, φέρνει την ημερομηνία της θέσης σας από το παλιό πρότυπο πιο κοντά. Πραγματικά, δεν έχετε πολύ περισσότερα να περιμένετε πριν από τις αλλαγές, που έχουν ήδη αρχίσει να προχωρούν και είναι προφανές σε όλους. Θα πρέπει να συμβούν τόσα πολλά, και θα συμβούν τόσο γρήγορα, που θα αισθανθείτε να γυρίζουν τα κεφάλια σας. Ελπίζουμε ότι θα είναι κάτι χαρούμενο και όχι ένα αγχωτικό γεγονός. Έτσι, πολλά εξαρτώνται από την ικανότητά σας, να διατηρηθεί η ηρεμία ανάμεσα στους φίλους και τους γείτονές σας. Η ευφορία και η χαρά είναι κάτι ευχάριστο. Είναι αναπόφευκτοι οι φόβοι των πολλών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα. Αλλά, ξέρετε, η ευφορία και η χαρά είναι μεταδοτική. Παρακαλώ μη διστάσετε να τα παρουσιάζετε με την περιεκτικότητα της καρδιά σας.


Το ίδιο ισχύει και για όλα τα γεγονότα, που θα πρέπει να συνεχιστούν αυτό το καλοκαίρι. Θα έχετε μεγάλη υποστήριξη σε αυτό. Θα υπάρχει συνεχής μετάδοση εξηγώντας το τι συμβαίνει. Αλλά ο φόβος είναι ένα φάρμακο που έχει παρασχεθεί για πολλές χιλιάδες χρόνια και θα είναι μια σκληρή συνήθεια να σπάσει μερικούς. Φέρνουμε το αντίδοτο την αγάπη και τη χαρά μαζί μας. Συστήνουμε φιλελεύθερη καθημερινή δόση.

Πρόκειται να δείτε στη ζωή σας, μια σύντομη περίοδο αναταραχής που ακολουθείται από την ευτυχία μια για πάντα. Όσοι είναι σε θέση να καθορίζουν τα όνειρά τους, θα εκπλαγούν με τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους. Υπάρχει ένα ρητό που έχετε, το οποίο θα ισχύει προσεγμένα, «Μια παλίρροια αυξάνει όλες τις βάρκες». Αυτή είναι η λειτουργία των εργατών του Φωτός που λειτουργούν ως καθαρτήριο μέσο μετά από όλα αυτά. Θα είναι, όπως πάντα, η λάμπα θα καίει στη γωνία. Συνεχίστε να αυξάνετε τη φωτεινότητα σας τώρα, γιατί σύντομα το φως σας θα χρειαστεί περισσότερο από ποτέ.

Σας κρατήσαμε με την αγάπη και την προστασία μας τώρα, όπως πάντα, και θα συνεχίσουμε να φτιάχνουμε και μετά το κέφι σας. Πάρτε το σπαθί της αλήθειας μου τώρα και να το χρησιμοποιήσετε με αγάπη, ώστε να φέρετε το φως στον κόσμο σας. Μέχρι αύριο, αγαπημένοι φίλοι.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation