Saturday, April 21, 2012

21 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Κοιτάζουμε τώρα τον πλανήτη σας και βλέπουμε ότι έχετε δημιουργήσει ένα ειρηνικό κόσμο



Καλημέρα σας, αγαπητοί φίλοι. Θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για το θέμα της αφύπνισης σας. Θα αναφερθούμε σε αυτά που μπορείτε να περιμένετε να δείτε αυτό το έτος και τι πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί το προφανές.

Καταρχάς, επιτρέψτε μας να σας πούμε, ότι θα υπάρξει πράγματι η 22α Δεκεμβρίου. Και για όσους μπορούν και εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για αυτά τα γεγονότα, θα έχετε ακόμα πολλά περισσότερα την 1η Ιανουαρίου. Μέχρι την 21η Δεκεμβρίου, πολλά θα έχουν αλλάξει και πολλά περισσότερα θα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Είχατε πολλές προβλέψεις για τις μνημειακές αλλαγές που περιμένετε να συμβούν μετά από εκείνη την ημέρα. Αν συνεχίσετε να τις περιμένετε με αυτόν τον τρόπο, θα εκδηλωθούν πράγματι πιο γρήγορα. Αλλά αυτό που θα συμβεί με τις προσδοκίες σας, αν είστε αφυπνισμένοι την 22α Δεκεμβρίου, θα διαπιστώσετε θα είσαστε το ίδιο πρόσωπο που είσαστε την 21 του μήνα;


Αυτό που ελπίζουμε να κάνουμε εδώ είναι να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τη διαφορά στις αντιλήψεις σας και τι βλέπουμε από τη σκοπιά της διάστασης μας. Κοιτάζουμε τον πλανήτη σας τώρα και βλέπουμε τον κόσμο της ειρήνης και της ελευθερίας που έχετε δημιουργήσει. Βλέπουμε τον κόσμο της αφθονίας, όπως τoν έχετε δημιουργήσει. Κοιτάτε τον ίδιο πλανήτη, την ίδια στιγμή, και μπορείτε να δείτε ένα στιγμιότυπο, όπως ήταν όταν δεν έχει φτάσει ακόμη στο δυναμικό του. Εξετάζουμε το ίδιο πράγμα και να δούμε κάτι διαφορετικό. Όλες τις υποσχέσεις που έχουμε κάνει σε εσάς ήταν και είναι αλήθεια οι δυνατότητες που πράγματι δημιουργήσατε. Πολλές από αυτές είναι τόσο κοντά στην επίδειξη σας γιατί είναι πλέον αναπόφευκτες. Ωστόσο, εφ 'όσον βρίσκεστε στον τρισδιάστατο χώρο και χρόνο, θα τα ζήσετε όπως συμβαίνουν σε διαδοχικές στιγμές. Ακόμα και όταν αρχίσετε να ζήσετε από την προοπτική της ενότητας, μπορείτε να γλιστράτε πέρα δώθε μέσα και έξω με αυτόν τον τρόπο της εμφάνισης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ακόμα κατά καιρούς με επιλογή σας.

Τώρα, μπορείτε να αρχίσετε, ακόμα και σήμερα, να βιώσετε αυτά τα πράγματα σαν να έχουν ολοκληρωθεί, ακριβώς όπως τα βλέπουμε. Υπάρχει μια φράση που ευχόμαστε ποτέ να μην είχατε δώσει τόση πολλή σημασία. Δηλαδή, "Είναι μόνο η φαντασία σας." Παρακαλώ αφήστε τη λέξη "μόνο". Σκεφτείτε τη φαντασία σας με τη γλώσσα που χρησιμοποιείται από άλλες διαστάσεις του εαυτό σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Και επίσης, όπως τη γλώσσα που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε μαζί τους και μαζί μας. Δεν είναι κάτι μειονεκτικό. Είναι ένα υπέροχο δώρο. Πολλές μορφές ζωής στον κόσμο σας έχουν νοημοσύνη. Πολύ λιγότερες έχουν φαντασία. Σας ευχόμαστε να δείτε τι θαυμάσιο εργαλείο είναι. Μπορεί να είναι μια πύλη προς το άπειρο του χρόνου, σε περιοχές και διαστάσεις.

Όταν έχετε φανταστεί, και όταν συνεχίζετε να φαντάζεστε, τον κόσμο που θέλετε να ζήσετε ,τον δημιουργείτε σίγουρα σαν να το χτίζατε με τα εργαλεία και τον εξοπλισμό σας. Κάθε φορά που ένας από σας ονειρεύεται ή διαλογίζεται σε αυτό, μπορεί να προσθέτει άλλο λίγο σε αυτό. Και έχετε ρυθμίσει ιλιγγιώδη ταχύτητα τις κινήσεις των αλλαγών που συμβαίνουν τώρα, ακόμα και με την άποψή σας.

Τι θα συμβεί μέχρι την 21η Δεκεμβρίου; Τι θα συμβεί τότε ή πριν από εκείνη την ημέρα είναι ένας τεράστιος αριθμός από εσάς θα έχετε δει τόσες πολλές αλλαγές στον εαυτόν σας και στο περιβάλλον σας, που η πορεία του μέλλοντός σας δεν θα είναι πλέον να αμφιβάλετε. Κάποιοι από εσάς έχετε πράγματι ήδη φτάσει σε αυτό το σημείο. Για άλλους θα μπορούσε να συμβεί αύριο ή την επόμενη εβδομάδα.

Σας λέμε ότι καθημερινά δημιουργείτε. Σας λέμε συχνά πόσο θαυμάσια θα είναι η νέα ζωή σας. Σας προτρέπουμε να ζείτε με αυτά όσο μπορείτε. Κάθε στιγμή που το κάνετε επισπεύδετε την έκβαση και τις μελλοντικές στιγμές αλλαγών. Κάθε στιγμή που το κάνετε αποφεύγετε τα χτυπήματα και τους μώλωπες ή εξισορροπείτε την πορεία στην οποία βρίσκεστε.

Επίσης γίνεται φανερό σε πολλούς από εσάς ότι όσο συχνότερα διαβάζετε τις επικοινωνίες μας, τόσο  συχνότερες θα γίνονται οι επαφές σας μαζί μας. Σε αυτό χαιρόμαστε μαζί σας.

Οι πολλές προβλέψεις που έχετε λάβει σχετικά με τις αλλαγές στις κοινωνίες σας, έχουν πάρει περισσότερο χρόνο για να εκδηλωθούν με το χρόνο σας από ό, τι θα θέλαμε. Υπήρξαν καθυστερήσεις. Υπήρξαν αλλαγές. Έγιναν, ωστόσο, αυτό που ισχύει σήμερα είναι ότι έγιναν και ενώ σας είχαμε ενημερώσει εκ των προτέρων. Ξέρατε τι επρόκειτο να συμβεί. Αλλά η ασφάλεια και η ειρηνική αλλαγή είναι υψίστης σημασίας για την εξέταση μας. Δεν θέλουμε να θυσιάσουμε μία ενιαία ζωή, ούτε να προκαλέσουμε ταλαιπωρία που μπορεί να αποφευχθεί. Αλλά αυτές οι αλλαγές θα συμβούν. Και οι ελευθερίες που απορρέουν θα τις νιώσετε, θα σας επιτρέψουν να φτάσετε γρήγορα σε μια ποιότητα ζωής που έχετε μόνο φανταστεί, και στη συνέχεια να υπερβαίνει ακόμη και αυτό.

Έχετε λάβει μεγάλη βοήθεια για να φτάσετε στο σημείο αυτό, φίλοι μου. Πολύ περισσότερα θα σας δοθούν. Παρακαλούμε συνεχίστε να φαντάζεστε, να περιμένετε, να προβλέπετε, και να χαίρεστε με τις αλλαγές που κάνετε. Παρακαλούμε συνεχίστε να αγνοείτε τις προβλέψεις καταστροφών και τις συνεχείς απόπειρες να ριχτείτε σε καστάσεις φόβου. Δεν είναι το τέλος του κόσμου σας που περιμένει στη γωνία. Είναι το τέλος του κόσμου της δυστυχίας σας. Εμείς σας περιβάλλουμε με την αγάπη και την ειρήνη, αγαπητοί μας φίλοι. Καλημέρα.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation