Tuesday, April 17, 2012

17 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Αφήστε την φαντασία σας να τρέξει και να παίξει ελευθέρα

 


Το μήνυμά μας σήμερα είναι ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς. Οι καρδιές είναι γεμάτες από αγάπη, φως, χαρά και όλα γύρω τους είναι ευχάριστα. Τα χαμόγελα σας και η λάμψη των ματιών σας είναι το βαρύ πυροβολικό σας σε αυτή την τελική ώθηση.

Πολλοί από εσάς θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη σίτιση πείνα σας για τα γεγονότα, τις ειδήσεις, και τις πληροφορίες κάθε είδους, και αυτό είναι εντάξει? Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η πραγματική πρόοδος σας γίνεται στις καρδιές σας. Πολλοί έχουν ήδη εθιστεί στην καινοτομία σε αυτό που βλέπουν και δεν βλέπουν την αλήθεια και την υποκείμενη αξία. Το σημείο απ 'όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβαίνουν, είναι η εξέλιξη της ανθρωπότητας σε ένα εντελώς νέο είδος, ένας άνθρωπος που δεν έχετε ξαναδεί σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πάντα στον εαυτόν σας, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων σας, θα αντανακλούν το ποιοι έχετε γίνει και τι είστε πραγματικά.


Ένα μεγάλο μέρος από αυτό που λένε, σας φαίνεται τώρα σαν φαντασία και μάλιστα επιστημονική φαντασία. Πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε ότι δεν είναι έτσι. Σας έχουμε πει, αν μπορείτε να το φανταστείτε, το έχετε ήδη δημιουργήσει προγενέστερα, το έχετε επιτρέψει στον εαυτόν σας,
στο σχολείο της Γης σας, για ένα χρονικό διάστημα να ρυθμίσετε τις δημιουργίες σας ή συνολικά να τις αλλάξετε. Αλλά ένα από τα αποτελέσματα της εισόδου σας, στην ενότητα, είναι η εξαφάνιση αυτού του χρονικού διαστήματος. Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερο, ότι αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε, ότι η πραγματικότητα σας προχωρά με συνεχώς αυξανόμενη ταχύτητα. Αυτό θα φέρει τη χαρά και την απόλαυση, σε ορισμένες περιπτώσεις και σε άλλες απογοήτευση, αλλά αυτό θα είναι μόνο η τελική εξέταση στη πολύ μεγάλη σειρά των μαθημάτων σας. Βρείτε τον έλεγχο της φαντασίας σας και θα μπορείτε να ελέγχετε αυτά τα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη συνεχή μας προτροπή για να επικεντρωθείτε στα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Η εστίαση αυτή είναι ο έλεγχός σας. Σας προσφέρουμε δύο εικόνες , που είστε εξοικειωμένοι με αυτές. Η μία εστίασή σας είναι έντονη και κουραστική. Μπορείτε να μελετάτε μέχρι αργά τη νύχτα, με την ελπίδα να είστε έτοιμοι για μια εξέταση, σε ένα θέμα που ακόμα δεν αισθάνεστε έτοιμοι. Η άλλη, είναι να ονειρεύεστε τις διακοπές σας, που θα πάτε αμέσως μόλις μπορέσετε. Και οι δύο είναι συγκεντρωμένες. Και οι δύο θα σας οδηγήσουν σε κάποιο βαθμό της δημιουργίας. Βλέπετε, δεν χρειάζεται να φορολογεί καθόλου. Βρείτε αυτό που αγαπάτε στη ζωή και να απολαμβάνετε τη δημιουργία του με όλη σας την καρδιά. Αυτή τώρα θα είναι η ευκαιρία που θα έχετε. Οι ανάγκες επιβίωσης που προκαλούσαν τον πρώην τύπο της εστίασης, θα πρέπει να εξαλειφθούν. Η έμφαση της δημιουργίας με τις υψηλότερες αξίες σας, είναι όλα όσα θα χρειαστείτε από δω και μπρος. Χαλαρώστε σε αυτή τη νέα γνώση και να επιτρέψετε τον αληθινό εαυτό σας, να προχωρήσει και να ξυπνήσει μετά από το λήθαργο. Αφήστε τη φαντασία σας να τρέξει και να παίξει ελεύθερα. Είναι καιρός να δημιουργήσετε με την ανεμελιά σας. Φανταστείτε το!

Καλή σας μέρα, αγαπητοί φίλοι μου. Μέχρι αύριο.

Κανάλι: Ron Head

Copyright © Ronald Head.
http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Μετάφραση: Βούλα
  

No comments:

Post a Comment

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation