Sunday, April 29, 2012

29 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Το κύμα ξεκίνησε




Αγαπημένοι μου φίλοι, είναι καιρός να μιλήσουμε για το μήνα που είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Πολλές πληροφορίες σάς έχουν δοθεί σχετικά με τις ευθυγραμμίσεις και τις δυνατότητες αλλαγής της ενέργειας. Όλες είναι χρήσιμες πληροφορίες να τις εξετάσετε.

Επίσης υπάρχει περίπτωση, οι ίδιες συχνότητες ευθυγράμμισης να αναδειχθούν ως ισχυρές αντιδράσεις από όσους δεν είναι ευθυγραμμισμένοι με την αγάπη και το φως. Σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε την εστίασή σας ελαχιστοποιημένη σε απόσπαση προσοχής, για να μην αποδιοργανωθείτε. Τώρα αρχίζει η πλήρης ανάληψή σας, η προσοχή σας και η εστίασή σας προς αυτό τον στόχο είναι τα σημαντικότερα από οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει γύρω σας. Εσείς εκπληρώνετε απλά την καθημερινότητά σας, μόνο αυτό χρειάζεται και τίποτα περισσότερο. Αυτή η εστίαση θα είναι αρκετή, για να διασφαλίσετε ότι είστε εκεί όπου θα πρέπει να είστε, όταν χρειαστεί να είστε εκεί, και να είστε σε θέση να κάνετε οτιδήποτε υπάρχει και μπορείτε να το κάνετε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για σας να πλάθετε τίποτα περισσότερο από αυτό.

Saturday, April 28, 2012

28 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Προσεγγίστε αυτά τα Γεγονότα με το Πνεύμα της Κατάπληξης, του Παιχνιδιού, και της Ευγνωμοσύνη



Σήμερα το πρωί θα μιλήσουμε σχετικά με τις αλλαγές που εκδηλώνονται στον εσωτερικό σας εαυτό. Πολλοί ρωτούν συνεχώς για τις συλλήψεις, τα οικονομικά και τη διακυβέρνηση; Αλλά εμείς σας λέμε ότι τα γεγονότα με τη αληθινή τους έννοια συμβαίνουν στο σώμα σας, το μυαλό σας, και το πνεύμα σας.

Τώρα ακούμε κάποιους να ρωτάνε, ποια είναι αυτά τα σωματικά συμπτώματα; Ποια είναι αυτά τα όνειρα; Γιατί είναι τόσο πολύ κουρασμένος; Γιατί κοιμάται τόσο πολύ; Γιατί δεν κοιμάται; Όλα αυτά τα ερωτήματα, και πολλά άλλα, είναι τα αποτελέσματα των αλλαγών που γίνονται στο φυσικό, συναισθηματικό, διανοητικό σας σώμα. Δεν γίνονται σε εσάς, αγαπητοί φίλοι. Αυτά προέρχονται από το αποτέλεσμα των προσευχών σας και από τις προθέσεις σας. Παρακαλούμε προσέχετε τα γιατί είναι οι καθαρότερες ενδείξεις που πραγματικά έχετε δει μέχρι τώρα, από όσα σας έχουμε πει. Είναι τόσο αληθινά όσο και οι τυχόν σεισμοί ή το τσουνάμι. Οι σεισμοί και το τσουνάμι είναι, στην πραγματικότητα, οι αντανακλάσεις των ανθρώπινων σεισμών και των τσουνάμι.

Thursday, April 26, 2012

26 Απριλίου Gabriel


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar





Χαιρετισμούς από τη Διοίκηση Ashtar.

Καθώς περνούν οι μέρες, μπορούμε να δούμε την αυξανόμενη προσδοκία μέσα στις καρδιές των εργατών του Φωτός. Μπορούμε να δούμε σε όλους σας να αυξάνεται το άγχος και το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τι στιγμή είναι ότι το άγχος σας θα καταπραϋνθεί με το τέλος αυτών των εκδηλώσεων, όπως σας έχουμε υποσχεθεί για τις επόμενες ημέρες.

Γνωρίζουμε την αγωνία όλων σας, είμαστε ευχαριστημένοι με τον τρόπο που διαδίδετε τις πληροφορίες από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη και μπορούμε να μιλήσουμε για την αγάπη που ξεχειλίζει από τις καρδιές σας, ότι είναι θεμελιώδους σημασίας για την εξύψωση του πλανήτη, και αυτό κάνει την εργασία μας πιο ικανοποιητική.

Wednesday, April 25, 2012

25 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ανοίξτε τα φτερά σας



Τώρα σας ενθαρρύνουμε και σας υποστηρίζουμε για τις προσπάθειές σας να ξυπνήσετε και να αποσυντονιστείτε από τον ύπνο, να συνειδητοποιήσετε ποιοι πραγματικά είστε. Οι κινήσεις στις καρδιές σας γίνονται πλέον όλο και πιο αισθητές με ενισχυμένο τρόπο. Ανοίξτε τα φτερά σας.

Καθώς αφουγκράζεστε τον εσωτερικό εαυτό σας, θα αρχίσετε να νιώθετε ποιοι πραγματικά είστε. Φανταστείτε με τι μοιάζει αυτό το φως που βλέπετε να πολλαπλασιάζεται από εκατομμύρια. Ξύπνησε ο κοιμισμένος δράκος. Ξύπνησε και πάλι ο φοίνικας. Σε όλο τον κόσμο αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα της δύναμής σας, ώστε να ελέγχετε τον κόσμος σας και τον εαυτό σας. Κάθε μέρα περισσότεροι από εσάς εκδιώκουν εκείνους που κατοικούν ανάμεσα σε σας και τον Δημιουργό σας. Κάθε σκέψη σας, λέξη, προσευχή, πόνος και χαρά σας είναι, και ήταν πάντα, ακουστοί και αντιληπτοί από Όλους μέσα σε Όλα. Δεν χρειάζεστε κανέναν να φέρετε στα όνειρα και τις προσευχές σας για τη Μητέρα / Πατέρα σας. Έχετε ενημερωθεί από τον κάθε Κύριο που έχει σταλεί σε σας ότι οι απαντήσεις είναι μέσα στις καρδιές σας. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αυτονομία μεταξύ σας, όταν οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις βρίσκονται βαθιά μέσα σας. Ακούστε, αγαπητοί φίλοι, ακούστε μόνο.

Monday, April 23, 2012

23 Απριλίου, 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Εξερευνήστε ότι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά




Καλημέρα σε όλους που διαβάζετε αυτά τα μηνύματα. Είναι ένα λαμπρό πρωινό. Σας καλούμε τώρα να εξετάσετε τις δυνατότητες που σας ανοίγονται. Οι ικανότητες και τα ταλέντα σας αναπτύσσονται σε πολλές ζωές και έχουν αρχίσει να βγαίνουν από τα βάθη της ύπαρξής σας με την ευαισθητοποίηση σας.

Μπορεί να αισθανθείτε μια ώθηση για να τραγουδήσετε, να χορέψετε, να γράψετε, να ζωγραφίσετε, να διδάξετε, να θεραπεύσετε τους άλλους, κλπ., πράγματα που φαίνονται άγνωστα σε εσάς. Πιθανόν η αντίδραση σας να είναι η σκέψη , "δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Δεν ξέρω πώς." Η συμβουλή μας είναι να προσπαθήσετε να διασκεδάσετε σε ό, τι μπορεί αυτό να είναι. Πολύ πιθανό θα σας φέρει στην επιφάνεια τις ικανότητες ευαισθητοποίησης και ικανότητές σας που ποτέ δεν γνωρίζατε. Να θυμηθείτε τα όνειρα σας που έχετε κρατήσει από παιδιά και να τα προσπαθήσετε. Είναι πολύ πιθανό αόριστες αναμνήσεις να προσπαθήσουν να έρθουν στην επιφάνεια. Πιάστε αυτά και ξεσκονιστείτε τα μακριά. Ανακαλύπτοντας αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σας, τουλάχιστον, θα κάνετε την καρδιά σας να τραγουδήσει.

Sunday, April 22, 2012

22 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Κανείς δεν πίστευε ότι θα πετύχετε αυτό που έχετε




Το σημερινό μας θέμα είναι η αφύπνισή σας που πλησιάζει. Ποτέ πριν ο κόσμος σας δεν είχε εμπειρία αφύπνισης σε τόσο ευρεία κλίμακα. Η πολύ δύσκολη ανάβαση σας κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων και η χάρη του Δημιουργού μας έχει διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί.

Όταν αρχίσατε να αλλάζετε το σχέδιο για τον πλανήτη, κανείς δεν πίστευε ότι θα πετυχαίνατε αυτό που έχετε. Όχι μόνο το έχετε πετύχει αυτό, αλλά δημιουργείτε τώρα μια ανάληψη που παρόμοια της δεν έχει επιτευχτεί ποτέ σε κανένα σύμπαν. Ένα είδος δεν έχει μετατοπιστεί ποτέ από την τρίτη διάσταση σε μια υψηλότερη μαζί με τη σωματικότητά του. Ξέρω ότι το έχετε ξανά ακούσει αυτό, αλλά ξέρω επίσης ότι ούτε εσείς ούτε εμείς ξέρουμε τα πάντα για το πώς όλα αυτά θα συμβούν. Βλέπουμε να πλησιάζει ένα γεγονός που θα ανεβάσει τις ενεργειακές σας συχνότητες πάνω από οτιδήποτε έχετε δοκιμάσει. Αυτό είναι τόσο ένα δώρο σε εσάς από τον Δημιουργό σας, όσο και δημιούργημα των αλλαγών της συνειδήσεώς σας. Η επικείμενη αύξηση της συχνότητας έχει ήδη αρχίσει να αφυπνίζει αυτούς που είναι ανοικτοί σε αυτό. Παρόμοια με τη διόγκωση που προηγείται από ένα τεράστιο κύμα στον ωκεανό, αυτό γίνεται ήδη αισθητό από πολλούς από εσάς. Εσωτερικές αλλαγές που γίνονται αισθητές από εσάς, συνοδεύονται επίσης και από φυσικές αλλαγές που δεν είναι ακόμη τόσο εμφανείς. Αυτά είναι απαραίτητα για την επιβίωση σας σε φυσική μορφή, αλλά θα σας επιτρέψουν επίσης να κάνετε αλλαγές στους εαυτούς σας, που εξακολουθούν να ακούγονται σαν παραμύθια στους περισσότερους από εσάς.

22 Απριλίου 2012 Nada


Μήνυμα από την κυρία ΝΑΝΤΑ




Είμαι κυρία Nada από την 8η ακτίνα και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας φέρω αυτό το μήνυμα μέσα από το νέο κανάλι μου αυτή τη στιγμή. Αν διαβάζετε ή ακούτε αυτό το μήνυμα, τότε θα είστε πολύ καλά ενημερωμένοι για την μετάβαση που γίνεται στον πλανήτη Γη. Τα πράγματα αυτή τη στιγμή κινούνται ευθυγραμμισμένα με το πρόγραμμα, όμως, έχω την αίσθηση ότι υπάρχει συνταρακτική ανυπομονησία μεταξύ των Εργατών του Φωτός.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι τα γεγονότα που είναι κοντά να συμβούν, θα συμβούν ακριβώς τη συγκεκριμένη στιγμή. Το χρονοδιάγραμμα για τα γεγονότα αυτά είναι ζωτικής σημασίας, λόγω του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δεν είναι προετοιμασμένη για τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν.

Saturday, April 21, 2012

21 Απριλίου Wes Annac


Ανώτατο Συμβούλιο των Πλειάδων: Η Συνείδηση των σκαφών μας και η Γήινη Γενεαλογία μας


 

Τα σκάφη μας ποικίλλουν σε μέγεθος και δομή, και το κάθε ένα από τα Φωτεινά ή και τα Μητρικά μας Σκάφη φυσικά είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για να χωρέσει τις ανάγκες που έχουν οι ψυχές που κατοικούν στα εν λόγω πλοία. Τα πλοία μας [για πολλούς] είναι τα προσωπικά σπίτια μας, και ενώ πολλοί από εμάς βρίσκουν καταφύγιο και σπίτι στα πολλά Μητρικά σκάφη που έχουν δημιουργηθεί σε όλη αυτή την όμορφη Δημιουργία, έτσι επίσης διαμορφώνουμε το δικό μας μικρό σκάφος.

Για πολλούς από εμάς που ζούμε στα πολλά Μητρικά σκάφη που κάνουμε όλη την εργασία μας, βλέπουμε αυτά τα πλοία, όπως τα σπίτια μας και τα μικρότερα σκάφη μας όπως τα αυτοκίνητα μας, μόνο με τη διαφορά βέβαια ότι αυτά τα «αυτοκίνητα» μπορούν να ταξιδέψουν σε όλη τη Δημιουργία εν ριπή οφθαλμού, και δεν περιορίζονται στο να έχουμε εμπειρίες μόνο από μία ή λίγες περιοχές του Κόσμου σας, αλλά είμαστε σε θέση να έχουμε πρόσβαση σε οποιαδήποτε περιοχή της πανέμορφης αυτής Δημιουργίας που δεν είναι φραγμένη για ειδικούς λόγους.

21 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Κοιτάζουμε τώρα τον πλανήτη σας και βλέπουμε ότι έχετε δημιουργήσει ένα ειρηνικό κόσμο



Καλημέρα σας, αγαπητοί φίλοι. Θα μιλήσουμε λίγο περισσότερο για το θέμα της αφύπνισης σας. Θα αναφερθούμε σε αυτά που μπορείτε να περιμένετε να δείτε αυτό το έτος και τι πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθεί το προφανές.

Καταρχάς, επιτρέψτε μας να σας πούμε, ότι θα υπάρξει πράγματι η 22α Δεκεμβρίου. Και για όσους μπορούν και εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για αυτά τα γεγονότα, θα έχετε ακόμα πολλά περισσότερα την 1η Ιανουαρίου. Μέχρι την 21η Δεκεμβρίου, πολλά θα έχουν αλλάξει και πολλά περισσότερα θα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Είχατε πολλές προβλέψεις για τις μνημειακές αλλαγές που περιμένετε να συμβούν μετά από εκείνη την ημέρα. Αν συνεχίσετε να τις περιμένετε με αυτόν τον τρόπο, θα εκδηλωθούν πράγματι πιο γρήγορα. Αλλά αυτό που θα συμβεί με τις προσδοκίες σας, αν είστε αφυπνισμένοι την 22α Δεκεμβρίου, θα διαπιστώσετε θα είσαστε το ίδιο πρόσωπο που είσαστε την 21 του μήνα;

Friday, April 20, 2012

20 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ και Yeshua: Το πέπλο σηκώθηκε περισσότερο




Φέρνω μαζί μου σήμερα το πρωί τον αγαπημένο μας Κύριο Yeshua. Θέλει να δώσει αυτός το μήνυμα για σήμερα.

Καλημέρα σας αγαπητές ψυχές και φίλοι. Την ημέρα αυτή ο δεσμός ανάμεσα στο πνεύμα και την ύλη στη Γη σας έχει αυξηθεί, ή ακριβέστερα, το πέπλο έχει αρθεί περισσότερο. Όσοι δείτε ή να νιώσετε αυτά τα γεγονότα είστε ήδη ενήμεροι για την αλλαγή. Αυτό θα σας επιτρέψει επιπλέον να κάνετε τις αλλαγές στη ζωή σας, τις οποίες τόσο βαθιά επιθυμείτε.

Thursday, April 19, 2012

19 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ότι υπάρχει μέσα σας το γνωρίζετε

 

Ας μιλήσουμε για την ικανότητά σας, να γνωρίζετε την αλήθεια όταν την ακούσετε. Προς το παρόν αυτή είναι πράγματι μια πολύτιμη ικανότητα. Τεράστιες ποσότητες πληροφοριών εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας. Πώς μπορείτε να ξέρετε ποιές είναι αληθείς και ποιές έχουν σκοπό να σας παραπλανήσουν;

Η μέθοδος για τον προσδιορισμό αυτό ήταν πάντα να συγκρίνετε τις νέες πληροφορίες που λαμβάνετε με ό, τι ξέρετε ήδη ότι είναι αληθινό, και στη συνέχεια να αποδεχθείτε αυτό που συμφωνείτε, ή να το εντάξετε στις απόψεις σας ως αποδεκτή πραγματικότητα. Αυτό είχε λειτουργήσει πάντα στο παρελθόν σας, ή και λειτουργείτε με αυτό.

19 Απριλίου 2012 Gabriel


Μήνυμα από τη Διοίκηση Ashtar





Χαιρετίσματα από τη Διοίκηση Ashtar.

Οι ηγέτες σας έχουν αποφασιστεί και έχουμε ήδη μια ημερομηνία κλειδί για την αποκάλυψη. Οι σύμμαχοί μας έχουν λειτουργήσει καλά μέσα σε αυτή τη χρονική διάρκεια για την επίτευξη αυτής της επιτυχίας.

Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό το επίτευγμα, το οποίο είναι από όλους μας. Η ανακοίνωση θα δοθεί από τον Πρόεδρο Ομπάμα στις επόμενες μέρες, και αυτό θα σοκάρει πολλούς ανθρώπους οι οποίοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η ύπαρξή μας είναι το αποτέλεσμα της φαντασίας κάποιου.

Ζητάμε από αυτούς που πιστεύουν στα λόγια μας που στέλνονται μέσω καναλιών επικοινωνίας μας εδώ και πολύ καιρό πριν, να τους ηρεμήσετε.

Tuesday, April 17, 2012

17 Απριλίου 2012 Μελχισεδεκ


Μελχισεδεκ


image source


Πολυαγαπημένοι μου,

Αυτές τις μέρες ο καθένας σας έρχεται αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη ισορροπία, την αρμονία και την ενσωμάτωση σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής του και αυτό θα συνεχιστεί έως ότου όλα τα μέρη σας που δεν τα περιβάλει η αγάπη να τα αγαπήσετε με πληρότητα. Αυτό θα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό καθήκον σας καθώς και ο στόχος σας τώρα, συνειδητοποιήστε ότι είστε οι δημιουργοί τις ζωές σας και ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εφόδια για την επίτευξη της επιτυχίας στην προσωπική, την κοσμική και πλανητική σας άνοδο. Η αγάπη και η συμπόνια για τον εαυτό σας είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας, αν δεν μπορείτε να αγαπάτε τον εαυτό σας άνευ όρων, είναι σχεδόν αδύνατο να αγαπάμε τους άλλους με τον ίδιο τρόπο.

17 Απριλίου 2012 Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Αφήστε την φαντασία σας να τρέξει και να παίξει ελευθέρα

 


Το μήνυμά μας σήμερα είναι ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς. Οι καρδιές είναι γεμάτες από αγάπη, φως, χαρά και όλα γύρω τους είναι ευχάριστα. Τα χαμόγελα σας και η λάμψη των ματιών σας είναι το βαρύ πυροβολικό σας σε αυτή την τελική ώθηση.

Πολλοί από εσάς θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη σίτιση πείνα σας για τα γεγονότα, τις ειδήσεις, και τις πληροφορίες κάθε είδους, και αυτό είναι εντάξει? Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η πραγματική πρόοδος σας γίνεται στις καρδιές σας. Πολλοί έχουν ήδη εθιστεί στην καινοτομία σε αυτό που βλέπουν και δεν βλέπουν την αλήθεια και την υποκείμενη αξία. Το σημείο απ 'όλα αυτά που συμβαίνουν και θα συμβαίνουν, είναι η εξέλιξη της ανθρωπότητας σε ένα εντελώς νέο είδος, ένας άνθρωπος που δεν έχετε ξαναδεί σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πάντα στον εαυτόν σας, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων σας, θα αντανακλούν το ποιοι έχετε γίνει και τι είστε πραγματικά.

17 Απριλίου 2012 Αρκτούριοι


ΜΗΝΥΜΑ από τους ΑΡΚΤΟΥΡΙΟΥΣ: Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ




Πολυαγαπημένοι μας, Είμαστε οι Ακτούριοι !

Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια άποψη για τη συμμετοχή σας στην εξελικτική πορεία της ανθρωπότητας στη Γη στο σύνολό της. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξετάσουμε αυτό το θέμα. Αλλά θα θέλαμε να σας δείξουμε αυτό: Κανένας, και λέμε: κανένας! δεν θα ξεχαστεί σε αυτήν την περίοδο των μεγάλων αλλαγών και δεν θα μείνει πίσω. Έτσι δουλεύει αυτή η διαδικασία;

Παρόλο που φαίνεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν δισεκατομμύρια ακόμα στην άγνοια των πραγματικών δρώμενων, σύντομα θα συμβούν μετασχηματισμοί σε όλα τα επίπεδα, το υλικό, το ψυχικό και το πνευματικό, και κανένας από αυτούς δεν θα μείνει πίσω.

Monday, April 16, 2012

16 Απριλίου 2012 Ουριήλ


Αρχάγγελος Ουριήλ: Θεραπεύσετε τον Ενεργειακό σας Χώρο

Ο καθένας από εσάς ζει σε ένα ενεργειακό χώρο που αντιστοιχεί στη δόνηση και τη συχνότητα των μαθημάτων σας και του ταξιδιού θεραπείας σας. Μέσα σε αυτό το χώρο προσελκύετε πρόσωπα και καταστάσεις, που έχουν δύο αποστολές. Η πρώτη αποστολή είναι να συνδεθούν μαζί σας για τη θεραπεία σας στο ενεργειακό επίπεδο. Η δεύτερη αποστολή είναι να διατηρήσουν αυτή την ενέργεια έως ότου ολοκληρωθεί η θεραπεία σας. Ενώ μπορείτε να κατηγορείτε τους άλλους για την παρεμπόδιση της ροής της ενέργειας στη ζωή σας, όμως αποτελούν μέρος του ταξιδιού σας και διατηρούν την ενέργεια σάς, για να ολοκληρώσετε το θεραπευτικό σας ταξίδι. Αυτή είναι η δέσμευσή τους απέναντί σας και θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη διατήρηση της ενέργειας, έως ότου ολοκληρώσετε τη θεραπεία σας.

16 Απριλίου 2012 Wes Annac


SanJAsKa: Η δουλειά σας μόλις έχει αρχίσει


 
Τα παλιά πρότυπα που εσείς έχετε δελεαστεί με τις εμπειρίες σας για πάνω από μια χιλιετία μετά από πολλές χαμηλότερες διαστάσεις, τώρα καταρρέουν μπροστά στα μάτια και τις καρδιές σας και αυτό είναι δύσκολο, είναι μια συνεχής διαδικασία που σας δημιουργεί πολλές αμφισβητήσεις σε πολλές πτυχές της αφύπνισή σας και τις αλλαγές που θα σας φέρουν μια τέτοια αφύπνιση.

Μπορείτε τώρα, να αντιλαμβάνεστε όλα τα θεία δυναμικά γύρω σας, ενώ πολλοί από εσάς δυσκολεύεστε να θεσπίσετε την πειθαρχία της αυτοσυγκέντρωσης για να λάβετε την αφθονία της ενέργειας που σας παρέχετε αυτή τη στιγμή, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε μια πολύ καλύτερη άποψη και να αισθάνεστε τις υπέροχες αλλαγές που συμβαίνουν τώρα γύρω σας.

16 Απριλίου Ron Head


Αρχάγγελος Μιχαήλ: Ένα σύντομο χρονικό αναταραχής που ακολουθείται από την ευτυχία μια για πάντα



Σας ενθαρρύνουμε να δείτε την κατανόηση των συνολικών μηνυμάτων όλων των καναλιών μας που εξαπλώνεται μακριά και ευρέως ανάμεσα σε όλους όσους τους ακολουθούν. Άγγελοι, ανελθόντες, και τα αδέλφια σας από τα αστέρια, όλοι σας έχουν δώσει την ίδια βασική πληροφόρηση? Και, όπως αναμενόταν, ήταν εύκολο να την απορροφήσετε καταβροχθίζοντας την.

Αυτό, σε συνδυασμό με την ταχεία αύξηση της δόνησης των χαρακτηριστικών σας, φέρνει την ημερομηνία της θέσης σας από το παλιό πρότυπο πιο κοντά. Πραγματικά, δεν έχετε πολύ περισσότερα να περιμένετε πριν από τις αλλαγές, που έχουν ήδη αρχίσει να προχωρούν και είναι προφανές σε όλους. Θα πρέπει να συμβούν τόσα πολλά, και θα συμβούν τόσο γρήγορα, που θα αισθανθείτε να γυρίζουν τα κεφάλια σας. Ελπίζουμε ότι θα είναι κάτι χαρούμενο και όχι ένα αγχωτικό γεγονός. Έτσι, πολλά εξαρτώνται από την ικανότητά σας, να διατηρηθεί η ηρεμία ανάμεσα στους φίλους και τους γείτονές σας. Η ευφορία και η χαρά είναι κάτι ευχάριστο. Είναι αναπόφευκτοι οι φόβοι των πολλών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα. Αλλά, ξέρετε, η ευφορία και η χαρά είναι μεταδοτική. Παρακαλώ μη διστάσετε να τα παρουσιάζετε με την περιεκτικότητα της καρδιά σας.

THRIVE

ISON + keshe

O Keshe Ζωντανά Αναφορικά με Απειλές και Επιστήμη – Full Interview


To reach the Greek subtitle,

please click upon the small square at the bottom right side of the video, when it starts and choose Greek.


invoc


Μπλόσομ Γκούνττσαϊλντ -- ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ -- 14:02:2014 – 09:00 a.m.(ώρα Μπρίσμπεϊν Αυστραλίας) = 13:02:2014 -- 01:00 Αθήνα

Αναζητήστε την τοπική σας ώρα στο http://24timezones.com/

Please click upon the little box on the right and activate the subtitles.


Petition

Description: https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifΠλήρης αποκάλυψη από την κυβέρνηση

της παρουσίας των εξωγήινων στη Γη

Full government disclosure of ET presence on Earth

http://spirittrainchronicles.com/2013/10/12/full-government-disclosure-of-et-presence-on-earth/

12 Οκτωβρίου 2013

Η παρουσία εξωγήινων πολιτισμών στη Γη και γύρω από τη Γη έχει δημοσίως πιστοποιηθεί από εκατοντάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων προσώπων του στρατού, αστροναυτών και πιλότων της πολιτικής αεροπορίας.

Έχει γίνει, επίσης, το αντικείμενο μιας παγκόσμιας συγκάλυψης για περισσότερο από 60 χρόνια, σύμφωνα με την κατάθεση τέτοιων μαρτύρων, που έγινε γνωστή μέσω του Προγράμματος Αποκάλυψης του Δρα Στήβεν Γκρηρ και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ Σείριος, καθώς και μέσω της Ακρόασης Πολιτών Για Την Αποκάλυψη, που πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λέσχη Τύπου, στην Ουάσιγκτον, τον Απρίλιο-Μάιο του 2013.

Αυτή η συγκάλυψη, χρησιμοποιώντας την παραπληροφόρηση και τις απάτες των μέσων ενημέρωσης, έχει κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από την ανοικτή επαφή με εξαιρετικά προηγμένους, καλοπροαίρετους γαλαξιακούς πολίτες, ικανούς για διαστρικά ταξίδια, γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός. Με τον τρόπο αυτό, οι ηγέτες του κόσμου έχουν στερήσει σ’ αυτόν τον πλανήτη προηγμένες τεχνολογίες πρόωσης και ενέργειας, οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν τώρα μεταμορφώσει εντελώς τον ανθρώπινο πολιτισμό, προς ένα επίπεδο παγκόσμιας ευημερίας, φιλαλληλίας και περιβαλλοντικής υγείας, που λίγοι έχουν έστω ονειρευτεί.

Ο πλανήτης μας μπορεί μόνο να οδηγηθεί σε βαθύτερη κρίση υπό τον έλεγχο ενός στρατιωτικού-βιομηχανικού συμπλέγματος και των εταιρειών ορυκτών καυσίμων, που κινούν τα νήματα της κυβέρνησης για να καθυστερήσουν εναλλακτικές λύσεις, οι οποίες θα σήμαιναν την κατάρρευση της εξουσίας τους, μαζί με μια κλίκα από κατεστημένα συμφέροντα.

Ας υιοθετήσουμε ΤΩΡΑ μια στάση σύμπνοιας και ελευθερίας, και ας καλέσουμε τα Ηνωμένα Έθνη και όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα, να αναγνωρίσουν την αλήθεια της καλοπροαίρετης επαφής των εξωγήινων με τη Γη και να αρχίσουν να συνδιαλέγονται ανοιχτά με τους γαλαξιακούς γείτονές μας για τη θεραπεία του κόσμου μας.

In Love and Light

Nikos

πολύ σημαντικό άρθρο από τον Benjamin Fulford

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
στα ελληνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΕΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ:
Ερευνητής Εξωγήινης Νοημοσύνης

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY

EXTRATERRESTIALS: A PATHWAY TO OUR GALACTIC FAMILY
Spiritual Awakening and Creation